KAKO saznajemo, Đilasovi, Marinikini i Šolakovi mediji, uz saradnju sa brojnim nevladinim organizacijama i ličnostima iz politike pre svega, pokušavaju na svaki način da primoraju rukovodstvo naše nacionalne televizije da emituje film Quo vadis, Aida, koji srpski narod prikazuje kao kreatore i izvršioce genocida!

Komentari (31)

Nebojša

14.12.2021. 12:05

Naša nacionalna televizija je i N1. Zelim da na našoj nacionalnoj televiziji koja prenosi i fudbalske utakmice naseg nacionalnog tima pogledamo i taj film.

Zoran

14.12.2021. 12:07

Zašto i čemu čuđenje? Šta ste očekivali? Glavna glumica Evrope igra u Avokadu. Dokle zaprepašćenost? Svi vide kuda idemo sem onih koji su plaćeni da vide i reaguju.

Boki 61

14.12.2021. 12:08

Moze da se emituje ali samo pomocu opreme koju je nato bombardovao. Neka im Hilari bude glavni urednik Olbrajtova i ovi nasi stucnjaci kao tehnicka podrska. Pa srecno.

slobodan

14.12.2021. 12:33

Национална телевизија не сме да попусти под притиском. Ако им је већ толико стало нека је емитују на својим каналима. Садржај филма би се у потпуности уклопио са садржајем програма Н 1 и нова С.

Nikols

14.12.2021. 12:46

Pre nego sto su i poceli da snimaju film,znalo se da ce biti nagradjen. Film je los,scenario katastrofalan...Gluma je i Pomoz Boze... Ali da srpski vojnici odmah ubijaju odvojene muslimanske vojnike je vec bezobrazluk.

marko

14.12.2021. 12:50

Postovani u RTS u, Dozvolite mi kao gradaninu da kazem sta mislim.Sve do danas sa malim greskama radili ste objektivno tacno i za svoj narod.Vi ste narodna TV pa tako mora i ostati.Svi ti pritisci koji dolaze sa strane vas se ne doticu.Svi ti imaju svoje televizije neka tamo prikazu sta hoce Ako se vi ne mesate u uredivacku politiku njihovih Tv zasto bi dozvolili njima da se mesaju u uredivacku politiku nase TV. Isti odgovor posaljite i tim belosvetskim nistarijama nek ureduju svoje TV u zemlji odakle su dosli.Takode bi vas zamolio da javno kazete koje su to nevladine organizacije koje bi nasem narodu naradio sta i kako da radi.S postovanjem

Sofer

14.12.2021. 13:22

Film je antisrpski i ne treba imati prostora da se emituje na RTS televiziji. Sa pistovanjem za zrtve u Srebrenici ipak je tu mnogo scena koje me vrijedjaju kao pripadnika srpskog naroda. Zar mi srbi nismo imali redutelje i glumce da naprave isti takav film o stradanju srpskih civila u BiH na brojnim stratistima? Ovako smo izgleda sami sebe ubijali. Sramota velika srpske opozicije. Zivela Srbija i spski narod.

Rada

14.12.2021. 13:38

Delim vaše ogorčenje ali treba imati u vidu sledeće: prvo, neprijatelja treba upoznati, drugo, možda će u Srbiji biti manje jugonostalgičara kad odgledaju ovaj film i treće-oni mogu da puste film naterani od strane ambasada, pregovora o klastetima itd. ali ko može da nas spreči da lupamo u šerpe tokom tih sto minuta?

Milutin

14.12.2021. 13:40

Па имају они своје ТВ канале па што тамо не емитују, него терају РТС да емитује ту лаж и пропаганду. А да, слаба им гледаност.

Realan

14.12.2021. 14:42

Pa nek ga emituju svaki dan sledecih par godina u svim terminima na N1 i na Novoj, njihova televizija njihov problem. Nema niko pametan da im tako odgovori...

Ivan Zgrozeni

14.12.2021. 15:58

1)Србија је признала Хашки трибунал ! 2) Србија је изручила( продала), почев од Слобе, па до Младића и Караџића !

Miki

14.12.2021. 16:21

Dok HTV i drzavna iz BiH prikazu Daru iz Jasenovca da pricamo. A Marinka i ekipa da izvrse pritisak na ambasade pomenute u tekstu da se to prikaze pre nego sto izvrsimo naredbe briselske Kominterne. Demokratija nije jednosmerna ulica.

Šator

14.12.2021. 16:23

Ма ко хоће да гледа, нека гледа ко неће, неће... Све и један амерички филм од 90-тих је антисрпски па се приказују... Ја би са овим трговао... Нека ови издејствују да Дара иде на ФБиХ и ХРТ, и нека иде ово код нас... Али само ми да пуштамо, е то не може... А најбољи европски филм - награду дали Њемци, да Срби раде геноцид... Јесу ли то они Њемци који ниједног газлајтера нису ни на дан затвора осудили... Јел они који су пустили Тисена и Крупа да поново млате паре..Да се СС-овци у униформама скупљају на сахрани Скорценија... Јесу ли то ти који дијеле награде...

Neko iz mase

14.12.2021. 17:09

Mnogo toga su Srbi pozvolili I nasjeli. U ratu su nasjeli na Taj ne ljudski cin Koji se desio. Mnogo je nedoumica oko Srebrenice I ostalih mjesta u BiH. Stranci se zalagali da nam pomognu na sve tri strane ,pa I'm trebalo 5 godina za dejtonski sporazum a isti I'm bio pod nosom 1992. pa ga babo odbio po savjetu Klintona, pitanje zasto. Nisu ni Srbi cvjece oni se sami izmedju sebe pobise nazalost, slicno su I Hrvati ali nesto manjem obliku. Srbi su kao narod danas na udaru u svakom smislu a gledajuci sve tri strane su podosta udarene kada se ne znaju sloziti. Bolje 10,20,50 I vise godina razgovarati nego 1 dan ratovati. Ali mi narodi bivse Jugoslavija sve napeto ko puska narod zaveden bio I bit ce za neki bolji svijet dok ga poslodavci ,ratni profiteri ,robovlasnici i gulikoze cijede taj narod radnike I daju I'm sicu. A strancima se Pune djepovi I njima ide u korist zavadi pa vladaj situacija. Pamet u glavu narode.

Zocky

14.12.2021. 17:09

Већина нас Срба (чијим се новцем и финансира рад Јавног сервиса, тј. РТС-а), не жели да гледа тај исполитизован филм чија је једина сврха да сатанизује српски народ. Већина има право на своју одлуку, или - и даље треба да нас све малтретира малена мањина. Тачка!

Dragan

14.12.2021. 17:37

Da li možemo da zamolimo našu vlast da se hitno snimi film o ubijanju i zverstvima nad Srbima koja su prethodila Srebrenici? Ne da bi se pravdali za Srebrenicu već da svet vidi i ta zlodela. Zašto ćutimo o tome i mi sami ne poštujemo te stradalnike??

Ljube

14.12.2021. 20:15

Vec pola posla uradjeno ,cim se raspravlja ,komentarise , prikazivanje scena iz filma na istom tom RTS .....stvarno Srbija nikada nije bila jadnija ,kao ovu zadnju deceniju .Maceha srpskog Pravoslavnog - Svetosavskog naroda gde god bio , od Australije do Amerike ! Prikazace ,jos ce i reprizni program biti ,kao i mnoge stvari sto su do sada bile .