EVO ZAŠTO JE KRISTINA ĐUKIĆ NOSILA PERIKU: Poznata influenserka se godinama borila sa problemom, majka morala da je ošiša

Novosti onlajn

09. 12. 2021. u 15:06

KRISTINA je bila uspešna influenserka, a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo ju je više od 350 000 ljudi.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ КРИСТИНА ЂУКИЋ НОСИЛА ПЕРИКУ: Позната инфлуенсерка се годинама борила са проблемом, мајка морала да је ошиша

Foto: prinstskrin instagram

Zbog loše nadogradnje koju je Kristina Kika Đukić imala na glavi došlo je do komplikacija usled kojih je bilo neophodno da se reši te nadogradnje, ali i svoje prirodne kose zbog nekvalitetnog umetka.

Naime, kako je Kika navela u jednom od svojih snimaka, u tom poduhvatu pomogla joj je majka. Nakon skraćivanja kose, tragično nastradala jutjuberka navodi da se od tog trenutka sve promenilo. Njena plava duga kosa bila je odlika njenog samopouzdanja.

- Kada sam se pogledala u ogledalo počela sam da plačem, moja kosa bila je moje samopouzdanje - rekla je Kika tada.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka, a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo ju je više od 350 000 ljudi.

Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine. Preminula je u noći između osmog i devetog decembra.

(ALO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)