"MOJ MUŽ JESTE ŠVALER, NE LJUTIM SE": Supruga Milutina Mrkonjića znala da političar ljubi druge, bila u dobrim odnosima i sa Anom Bekutom

Novosti online

27. 11. 2021. u 23:02

SUPRUGA srpskog političara Milutina Mrke Mrkonjića, je Dragana Daša Mrkonjić, koja je godinama radila kao advokat, a kasnije i kao sudija.

МОЈ МУЖ ЈЕСТЕ ШВАЛЕР, НЕ ЉУТИМ СЕ: Супруга Милутина Мркоњића знала да политичар љуби друге, била у добрим односима и са Аном Бекутом

Foto: Instagram

Dragana Daša Mrkonjić je završila Pravni fakultet i godinama radi kao advokatica. Ona je iako je Mrkonjić bio u odnosu sa Anom Bekutom, bila venčana supruga ministra i u braku su bili skoro 30 godina. Kada su svojevremeno u medijima pojavljivali Ana i Mrka u medijima ona je izjavila:

— Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se - poručila je zakonita gospođa ministarka.

Ono šta je veoma interesantno jeste da su Ana Bekuta i Daša u dobrom odnosu i da Dragana voli Anine pesme. Mrka je takođe stalno isticao da je u dobrim odnosima sa suprugom i da se ponekad viđa sa njom i misli o njoj.

— Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - rekla je ranije Bekuta, koja nije sumnjala u ljubav svog dečka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024