JOŠ SNIMAKA IZ SPAVAĆE SOBE: Majka decu zaključavala u kuhinju dok je u poseti bio nepoznati muškarac?

Novosti onlajn

25. 11. 2021. u 13:27

PRVO ročište po tužbi oca A. S. (32), po krivičnoj prijavi policije i tužilaštva protiv supruge N. S. zbog zverskog zlostavljanja svoje dvoje male dece, održaće se danas u 13 sati u Osnovnom sudu u Leskovcu.

ЈОШ СНИМАКА ИЗ СПАВАЋЕ СОБЕ: Мајка децу закључавала у кухињу док је у посети био непознати мушкарац?

Foto: Printscreen

Prijatelji supruga, koji je pre suđenja plasirao dva jeziva snimak kao dokaz, na kojima se vidi kako žena krvnički bije devojčicu i dečaka od 6 i 4 godine, kažu da postoji još snimaka sa još jezivijim detaljima, mada on sam tvrdi da to nije tačno, prenosi Blic

Međutim, prijatelji oca pričaju da se na jednom od snimaka vidi kako u spavaću sobu ulazi nepoznati muškarac, a majka svoju decu silom ugurava u kuhinju, zaključava vrata i posle toga navodno vodi ljubav sa njim. Na drugom snimku ona, navodno, vodi erotski razgovor preko video-poziva sa nepoznatom osobom, dok joj deca spavaju u krevetu sa njom, a kada se jedno od njih dvoje probudi, ona tvrdim predmetom udara dete po glavi.

Ne zna se tačno kada su napravljeni ovi snimci iz spavaće sobe i zašto je A. S. instalirao video-nadzor u sopstvenoj kući, ali u leskovačkoj policiji kažu da je prvi put krivičnu prijavu protiv supruge podneo policiji 5. novembra ove godine, istog dana kada je i njegova supruga podnela krivičnu prijavu protiv njega za nasilje u porodici.

Foto: Printscreen

- To je bila lažna prijava - tvrdi A. S., a kao dokaz, pričaju njegovi prijatelji, podneo je snimak na kome se vidi kako, zapravo, njega tuče supruga.

Podsetimo, za zastrašujuće nasilje koje se odigralo u Leskovcu tokom proteklih meseci saznalo se samo zahvaljujući bezbednosnim kamerama postavljenim unutar soba. Iako snimci jasno prikazuju žensku osobu, navodno majku, kako se krvnički iživljava nad dvoje male dece, u momentu ih bacajući kao krpene lutke po sobi, pred sudom je zahtev da video bude izuzet iz postupka koji je protiv nje pokrenuo otac dece A. S. (32).

Advokat majke tvrdi da snimak nije validan dokaz

Branilac osumnjičene N. S. tvrdi da je ona tog dana i u to vreme bila na poslu.

- Validan dokaz može biti samo validan video-zapis sa video-nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video-zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici - rekao je lokalnim medijima Dragan Mladenović, advokat N. S.

BONUS VIDEO:

JUTRO NAKON STRAVIČNE EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA: Krater u okolini fabrike protivgradnih raketa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DOJAVE O BOMBAMA U NIŠKIM ŠKOLAMA: Na mejl jedne stigla jeziva pretnja (VIDEO)