DETALJI TRAGEDIJE U INZBRUKU: Srbin ubio ženu, pa rekao komšiji da zove policiju

Novosti online

19. 11. 2021. u 14:01

U INZBRUKU je danas 59-godišnji državljanin Srbije uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju 50-godišnju suprugu Albanku.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ИНЗБРУКУ: Србин убио жену, па рекао комшији да зове полицију

Foto: EPA

Prema pisanju austrijskih medija, ubistvu je prethodila žestoka svađa između supružnika u njihovom zajedničkom stanu. Nakon toga Srbin, čiji identitet još nije poznat, navodno je uzeo kuhinjski nož i njime usmrtio svoju suprugu.

On je zatim, kako se veruje, oko 9.30 otišao do komšije, rekao mu da je ubio suprugu i zamolio ga da pozove policiju. Srbin se nakon toga vratio u stan, gde je i sačekao policiju koja ga je odmah po dolasku u stan uhapsila.

Policija je na podu zatekla beživotno telo žene. Odmah je došla i ekipa Hitne pomoći koja je pokušala reanimaciju nesrećne žene, ali, nažalost, ona nije davala znake života.

Kriminalistička služba preuzela je istragu u ovom slučaju.

Austrijski mediji navode da povod za svađu nije poznat, te da je ubijena Albanka 27. žrtva porodičnog nasilja u Austriji od početka godine.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: NIJE PUCANO IZ MOG PIŠTOLjA: Advokat o Džonićevoj izjavi u Tužilaštvu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!