PRVA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA JE PALESTINKA: Muftijin sin Usame objavio fotografiju sa majkom uz dirljive reči (FOTO)

Novosti onlajn

16. 11. 2021. u 16:22

SIN pokojnog muftije Muamera Zukorlića – Usame Zukorlić na svom Instagram nalogu objavio je fotografiju sa majkom, prvom ženom pokojnog muftije.

ПРВА ЖЕНА МУАМЕРА ЗУКОРЛИЋА ЈЕ ПАЛЕСТИНКА: Муфтијин син Усаме објавио фотографију са мајком уз дирљиве речи (ФОТО)

Foto: Arhiva novosti

Fotografija na kojoj je Usame sa svojom majkom Umejom, Palestinkom, usnimljena je u Orlju, selu iz koga potiče Muamer Zukorlić i u kojem je sahranjen. 

- Hvala mami Palestinki za svu podršku u životu koju mi pruža - napisano je u opisu fotografije. 

Zukorlić je Umeju, o kojoj se ne zna mnogo, upoznao u Jordanu.

Podsetimo, sin pokojnog lidera Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamera Zukorlića, jednoglasno je izabran za predsednika te stranke na sednici proširenog sastava Predsedništva SPP.

Druga supruga Muamera Zukorlića je Elma Elfić Zukorlić, koja je sa njim u legitimnom braku dobila četvoro dece. Ona uspešno vodi prvi privatni vakuf univerzitet u Srbiji. 

BONUS VIDEO

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade