NOVOSTI SAZNAJU! Milena Radulović - Leko, izvini! Znam da je Danijela lagala

Novosti online

08. 11. 2021. u 11:40

POSLE predstave „Lorencačo“, 25. oktobra, u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, pred svima prisutnima, Milena Radulović izvinila se Branislavu Lečiću zbog podrške koju je pružila Danijeli Štajnfeld, dodajući kako je saznala da je Danijelina optužba za silovanje lažna.

НОВОСТИ САЗНАЈУ! Милена Радуловић -  Леко, извини! Знам да је Данијела лагала

Foto: Printscreen/Jutjub

Kako Večernje Novosti saznaju, posle odigrane predstave Branislav Lečić ušao je zajedno sa dvojicom kolega u bife pozorišta. Milena Radulović sedela je za stolom sa dvojicom kolega. 

 - Bilo je još kolega iz pozorišta u bifeu. Situacija je bila neprijatna svima prisutnima, kada su se odjednom u istoj prostoriji našli Leka i Milena. 

Leka je ušao u bife posle predstave, u pratnji svojih dvanaestoro studenata, a Milena je tu već sedela. Znamo svi da je Milena podržala Danijelu, koja je optužila Leku za silovanje. Videlo se da je Mileni bilo vrlo nelagodno. 

Svi smo se nekako zamrzli i čekali šta će da se desi... Leka je pogledao u njenom pravcu, dok je hodao, a kada je došao blizu njenog stola, zastao je i obratio joj se. Pozdravio se sa njom, pristojno i kratko. Čim je on probio led, ona je odmah ustala i počela da mu se izvinjava.

Kako objašnjava naš sagovornik, koji je bio jedan od očevidaca, prisutnima je "laknulo“ što su Milena i Branislav prekinuli napetu atmosferu i vrlo ljubazno razgovarali. 

- Milena je objasnila kako je saznala da ga je Danijela lažno optužila za silovanje. Rekla je i da je došla do mnogih informacija o Danijeli i o pozadini cele njene priče. Objašnjavala mu je kako je to sve jako ružno i veoma loše za podršku zlostavljanim ženama, kao i da su mnoge žene, koje ona zna, a koje su doživele ovakva iskustva shvatile i same da je Danijelina priča lažna. Govorila je da joj je žao što je odmah na početku poverovala Danijeli i što ju je javno podržala. 

Spomenula je i svoje roditelje, s kojima je pričala o tome i rekla kako i oni znaju da Leka nije kriv. On joj je na to rekao da ih puno pozdravi i da ih je poslednji put video početkom godine, kada je bio na servisu auta.

Naš izvor dodaje kako su Milena i Branislav pričali glasno, bez stišavanja i bez skrivanja, pred svima kojima su bili okruženi.

- Milena je Leki rekla da je važno da on izađe u javnost i pokaže svima da je Danijelina prijava bila lažna, kako bi time zaštitio i motivisao sve druge žene, koje ne lažu i kojima treba podrška da prijave zlostavljanje i da se izbore sa takvim traumama. On je rekao da on to svakako planira.

U međuvremenu, Branislav Lečić je pre nekoliko dana prvi put za javnost ispričao svoju priču i izneo dokaze iz predmeta. 

Dokazi pokazuju da je 7. maja 2012. godine Branislav igrao predstavu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu od 20.10 do 22.15 č, dok je Danijela u službenom iskazu navela da je došao po nju te večeri oko 20 č. Takođe, Danijela je izjavila kako je povod tog susreta bilo pismo preporuke, koje je Leka trebalo da joj potpiše. Policija je utvrdila da je pismo preporuke sastavljeno tek 40 dana kasnije, 14. juna iste godine, kada ga je i potpisao.

Posle Lekinog prvog javnog nastupa na ovu temu, Danijela se oglasila rečima „Ne možeš da me tužiš, jer znaš da ćeš da izgubiš”.

Lečić do sada nije najavio da će tužiti Danijelu. Izjavio je da su svi papiri 

u rukama njegovih advokata i da će oni odlučiti šta dalje.

Ista inspektorka radila je na oba slučaja: Aleksić i Lečić

Na oba ova slučaja radilo je Odeljenje za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, Policijske uprave u Beogradu, na čelu sa istom inspektorkom Vesnom Gašić. Upravo je Milena Radulović u više navrata javno pohvalila rad ove inspektorke i njenog tima u slučaju Aleksić.

Milena Radulović optužila je nastavnika glume Miku Aleksića za silovanje, koji je zbog više prijava za isto delo i seksualno uznemiravanje bio u pritvoru od januara do septembra. U julu mesecu potvrđena je optužnica protiv njega, a uskoro počinje suđenje. Za ovaj proces najavljena je duža lista svedoka odbrane, na kojoj su i mnoga zvučna imena srpskog glumišta.

Danijela Štajnfeld u martu mesecu prijavila je Branislava Lečića za silovanje. Više javno tužilaštvo je odbacilo njenu krivičnu prijavu u julu, a posle uloženog prigovora Apelaciono tužilaštvo potvrdilo je ovu odluku.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

ROĐENA KAO PRINCEZA, UMRLA KAO SKROMNA ŽENA: Srpska kraljica Marija je nekada bila uzor narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

ZAHAROVA: DŽonsonova izjava je monstruozna - mračno, neduhovito i veoma vulgarno