POSLE predstave „Lorencačo“, 25. oktobra, u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, pred svima prisutnima, Milena Radulović izvinila se Branislavu Lečiću zbog podrške koju je pružila Danijeli Štajnfeld, dodajući kako je saznala da je Danijelina optužba za silovanje lažna.

Komentari (7)

Dejan

08.11.2021. 12:01

Ovde je najopasnije to što su mediji i javnost organizovali višemesečni linč i tako na sebe preuzeli ulogu institucija koje ovakvim stvarima treba da se bave!! Ovo je sramota za državu koja je tim pokazala da nema osnovne stubove. Ovo je i sramota za srpsku javnost jer sebi dozvoljava da sudi bez dokaza a na osnovu predubeđenja!!!

Rašo

08.11.2021. 12:02

Женска потреба за личном промоцијом наслоњена на глобалистичке "жваке" о борби за све и свашта су ужасно оружје у рукама слабоумних али злонамерних људи. Такође, армија присталица "напредних" западњачких погледа на свет је спремна да растргне сваког оптуженог пре него саслуша и саму оптужбу до краја! Лечић би требало да затражи од господе који су га оптуживали да сада потраже све новинаре и медије и да се јавно покају тј. дају извињење за своје ужасно ружно чињење!

Igor

08.11.2021. 12:18

Pa svako zna koliki je Leka šmeker, a lako je pretpostaviti pozadina svega ovoga. Da se nije bavio politikom, do ovoga nikada ne bi došlo.

Momir

08.11.2021. 12:40

Gospodine Lečiću, Iako se nikada nisam slagao sa vašom politikom, imate moju veliku podršku, kao gradjanina Srbije, jer se očigledno radi o prljavoj Danijelinoj prevari i savetujem vas da je obavezno tužite!