NOVI NAPAD NA KONA: Antisemitski grafit i u Novom Sadu

Novosti online

04. 11. 2021. u 18:36

ANTISEMITSKI grafit uperen protiv člana Kriznog štaba Predraga Kona pojavio se i u Novom Sadu.

НОВИ НАПАД НА КОНА: Антисемитски графит и у Новом Саду

Foto: Printscreen/Kurir TV

"Dr. Mengele - ostavka", ispisano je crnim sprejem na fasadi zgrade na Novom naselju.

Na ove ispise reagovao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

"Šokiran sam time da neko u Srbiji 2021. godine piše antisemitske grafite i to protiv doktora Kona, čoveka koji je sav svoj život i znanje posvetio našoj zemlji i borbi sa užasnim bolestima. Ovo nije pitanje odnosa Srba i Jevreja, braće po stradanju i mučeništvu, ovo nije pitanje shvatanja slobode ili ograničenja iste, ovo je pitanje zdravog razuma i elementarne kulture i obrazovanja! Neka je stid autora ovog sramnog natpisa, siguran sam da će uskoro biti identifikovan, a doktoru Konu dugujemo izvinjenje i obećanje da se slične gadosti neće pojavljivati na zidovima Novog Sada", napisao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

KAKO SE PRAVILNO KUVAJU I PRŽE JAJA: Saveti kuvara - 11 grešaka koje svi pravimo