* Kako je Sarajevo ostalo primer pravljenja kalifata na tlu Starog kontinenta

Komentari (3)

električar

30.10.2021. 21:09

Sve je to američko maslo !!! Žele da "ubiju konkurenciju", ne dozvoljavaju nijednom delu sveta da se kulturno i ekonomski razvija. Na taj način pokušavaju da sebi obezbede dominaciju u svetu ... Žele da budu gazde, a to je najlakše kad sve ostale upropastiš i zavadiš ... Ali, Kina i Rusija su im, za razliku od Evrope, tvrd orah i to je opasno jer, Amerikanci kad uvide da ne mogu svoje ciljeve da ostvare, lako mogu da postanu opasni kao ranjene zveri ... Mogu da izazovu svetski rat ... Odvojeni okeanima od ostatka sveta, osećaju se mnogo bezbednim i nastojaće da ratuju uglavnom na tlu Evrope, kao i do sada, vidi se kroz istoriju ... Evropa bi trebalo da se hitno izvuče iz takvog položaja ...

buki

30.10.2021. 23:51

@električar - Možda bi se Evropa i izvukla da njom ne vladaju Zeleni i razni drugi SAD Soroševci. Vidite šta su im napravili sa gasom. Umesto da ga plaćaju 300 evra, plaćaće ga najmanje 600. Rade bezbroj stvari na sopstvenu štetu, kao da za istoriju nikada nisu čuli. Da čovek ne poveruje koliko je Evropa samodestruktivna. Države koje ukazuju na to podvrgavaju raznim sankcijama.

prellee

30.10.2021. 21:31

Ko dobro ne tumači promjene na Balkanu, pogotovo na KiM i BiH, tog će ista sudbina bili i vidjeli. Shvatiče oni nas kad-tad. Greške danas platiće generacijae koje će doći kasnije i kod njih. Nije mi žao, kad nas nisu razumjeli, neka prođu istim putem kao i mi, da bi NAUČILI LEKCIJU. Pametni znaju šta sutra očekivati, a glupi nestaju i nemaju budućnosti.Tako isto i EU čeka.