BEOGRADSKI POBEDNIK 2021: Svečana dodela nagrada

Novosti online

22. 10. 2021. u 18:13

SVEČANA dodela nagrade Beogradski pobednik 2021, održana je sinoć u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Ovo je 18 godina kako se dodeljuje ovo prestižno priznanje.

БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК 2021: Свечана додела награда

Foto: Privatna arhiva

Voditeljski par, Kristina Madić i Miša Ćirić, uručivali su nagrade pojedincima i organizacijama, koji su ostvarili natprosečne rezultate.Nagrada Beogradski pobednik pruža priliku da se pokažu dostignuća poslovanja i da se odmeri uspeh u odnosu na konkurenciju.

Foto: Privatna arhiva

Andrija Jorgić, direktor “Borbe”, dobitnik je ovog priznanja treći put za redom, a nagrada mu je dodeljena u konkurenciji Štampani mediji i čuvar kulturne baštine.

Velika je čast dobiti ovo priznanje baš na današnji dan, dan kada je oslobođen Beograd, jer upravo nakon oslobođenja je odštampan prvi list “Borbe” na ćirilici. Tadašnja “Borba” bila je stub borbe protiv fašizma, a današnja “Borba” je stub borbe za kulturu, izjavio je Jorgić.

Foto: Privatna arhiva

Neki od dobitnika ovogodisnjeg Beogradskog pobednika su i: Voja Brajović, Milica Milša, Jelica Sretenović, Danica Maksimović, Nela Mihailović, Milenko Pavlov, Iva Štrljić, Žarko Jokanović, , grupa Neverne bebe, Igor Starović, Milena Sekulić Odalović, Lea Kiš, Belgrade Pass, LJiljana Jovančević , pijanistkinja Andrijana D. Rokvić, i mnoge druge ugledne ličnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Smeštanje najstarijih članova porodice u dom za stare