VUČIĆ ČESTITAO "NOVOSTIMA" 68. ROĐENDAN: "Teme od interesa za naš narod i državu uvek su u glavnom fokusu"

Novosti onlajn

16. 10. 2021. u 08:05

“VEČERNJE NOVOSTI” slave 68. rođendan, a redakciji ovih dana stižu brojne čestitke od mnogobrojnih čitalaca, ličnosti iz javnog života i državnih funkcionera.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО НОВОСТИМА 68. РОЂЕНДАН: Теме од интереса за наш народ и државу увек су у главном фокусу

Foto: Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je rođendan "Večernjim novostima":

- Od srca vam čestitam 68 godina postojanja, obeleženih napornim i profesionalnim radom mnogih generacija novinara i urednika koji su uspostavili najviše standarde u našem novinarstvu. Čitalačka publika "Novosti" je, po tradiciji, sviknuta na širok raspon tema, objektivnu uređivačku politiku i karakterističan stil po kojem su sadržaji vaše kuće bili i ostali prepoznatljivi. I danas se pamte brojne reportaže, feljtoni, analize i intervjui, koji su uz ozbiljan novinarski pristup i relevantan odabir tema, informisali javnost o važnim događajima i ličnostima koje su obeležile protekle decenije.

Teme od interesa za naš narod i državu uvek su bile u glavnom fokusu "Novosti", što je takođe doprinelo poverenju čitalaca i javnosti uopšte. Želim vam da i dalje istrajno i nepokolebljivo radite u skladu sa najvišim standardima teške i časne novinarske profesije - napisao je predsednik. 

BONUS VIDEO:

68 GODINA SA VAMA - "VEČERNJE NOVOSTI"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

OPROŠTAJ OD MATEJA PERIŠA U BEOGRADU I SPLITU: Dirljive scene na mestu gde je Matej nestao i u rodnom gradu mladića (FOTO/VIDEO)