DRŽAVLjANI Srbije od 1. jula više ne mogu da uđu u Hrvatsku bez ograničenja, a novi propisi za ulazak biće na snazi najmanje do 15. jula, objavljeno je na zvaničnom sajtu Štaba civilne zaštite Hrvatske.

Nemanja

01.07.2021. 21:22

Razumem ljude kojima su vekovna ognjista na prostoru sirom danasnje Hrvatske,da odlaze tamo.Ostali mi nisu i nece biti jasni.To je kao da idem u komsiluk na kafu uporno kod nekog komsije,koji me bije,maltretirao mi njegov deda dedu,otac mog oca,njegova deca moju decu,palio mi kucu,busi mi gume na autu,trudi se da me isteraju sa posla i sve najcrnje...dzaba sto on ima lepo dvoriste koje je usput oteo od drugog komsije,on nije za posetu,vec za izbegavanje.

S juga

02.07.2021. 08:52

@Nemanja - I pored takvih kao sto si ti u.svojim zabludama i predrasudama sve vise i vise je srpskih turista i to vece platezne moci. Normalno jer oni ne zive od proslosti nego od svog rada i imaju pravo na zasluzeni odmor. A kuda? Pa naravno u Hrvatsku jer daje dosta za postenu cijenu, a za par sati voznje si na Jadranu.

raca

02.07.2021. 07:09

Braćo srbi Aleksa Šantić vam je lepo napisao - OSTAJTE OVDE SUNCE TUDJEG NEBA itd.., pa koji ćete ... tamo gde vas ne vole ,da im date pare i da vas pljuju ,široka je evropa

quiqui59

06.07.2021. 09:24

Crna Gora je zaista lepa ali je veliki problem što nisu resili problem otpadnih voda i što su preterano komercijalizovali plaže, koje su često nesređene.