Biram srcem. Biram Srbiju! Biram Novi Sad!

promo

15. 06. 2021. u 14:49

NE POSTOJI pogrešan trenutak da se uživa u Novom Sadu. Ali ako postoji momenat koji je malo bolji od ostalih, onda je to Novi Sad leti. U vreme Egzit euforije, u vreme žive kulturne i boemske energije.

Бирам срцем. Бирам Србију! Бирам Нови Сад!

Novi Sad centar, Foto: Aleksandar Milutinović

Ovog leta Turistička organizacija Srbije preporučuje Novi Sad.

Dokazanu prestonicu mladih, centar najlepše letnje energije. Grad koji se priprema za prestižan status i ponosno preuzimanje titule prestonice kulture.

Birajte Novi Sad za šetnju. Birajte ga za susret sa različitim ukusima, za dodir raznih kultura i motiva. Birajte Novi Sad za odmor i povratak u ponosnu istoriju, časne trenutke i bezbrižne dane odmora.

Novi Sad Štrand, Foto: Aleksandar Milutinović

Birajte Novi Sad za buđenje nove energije, korak dalje ka modernom, novom, budućem vremenu. Birajte Novi Sad jer on ovog leta ispunjava sve Vaše želje.

Doživite Egzit energiju!

Nikom kao egzitovcima, čini se, godina bez festivala nije duže trajala. Svaki minut iščekivanja, svaki sekund razočaranja spremaju se da nadoknade ovog leta na Petrovaradinskoj tvrđavi. Program je spreman, pravila takođe, a uslove niko ne dovodi u pitanje. Vatromet strasti, mladosti, energije spreman je da preplavi Novi Sad.

Novi Sad Petrovaradin, Foto: Aleksandar Milutinović

Za one koji biraju mirniju avanturu na svakom koraku očekuje vas susret s kulturom i istorijom. Obiđite likovnu koloniju na Tvrđavi. Setite se tapiserija i u Ateljeu naučite kako se izrađuju. Na propustite Muzej Vojvodine ili Galeriju Matice Srpske.

Salaši, čarde i vinski putevi na obodima Novog Sada pružiće Vam mogućnost da doživiteo bogatstvo gastronomije i seoskih običaja. A to takođe ne treba propustiti.

Novi Sad, Foto: Luka Šarac

Ispravno bi bilo reći : ne propustite bilo šta u Novom Sadu. Ipak, za to vam je potreban dobar plan i dovoljno vremena. Nijedan trenutak proveden u ovom gradu neće ličiti na prethodni.

Novi Sad vas čeka. Odaberite najbolju vojvođansku energiju. Izaberite Novi Sad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)