FONDACIJA "ZA SRPSKI NAROD I DRŽAVU" RASPISALA KONKURS: Prijavite se, jer budućnost je u rukama mladih!

Novosti online

26. 05. 2021. u 12:13

FONDACIJA "Za srpski narod i državu", osnovana od strane Srpske napredne stranke, nepune dve godine, u skladu sa ciljevima utvrđenim Statutom osnivača, radi na mnogobrojnim projektima koji će podstaći mlade ljude u želji da svoje znanje unaprede i usavrše, saopšteno je iz ove fondacije.

ФОНДАЦИЈА ЗА СРПСКИ НАРОД И ДРЖАВУ РАСПИСАЛА КОНКУРС: Пријавите се, јер будућност је у рукама младих!

Foto: SNS

- Pored projekta Akademije mladih lidera, u kojem je učestvovalo preko  700 mladih iz Republike Srbije, ovoga puta smo se potrudili da polje našeg rada  proširimo i na zemlje iz regiona. Fondacija je raspisala Javni konkurs za Godišnju studentsku nagradu za najbolji esej. Cilj konkursa jeste da se studenti iz Srbije i Zapadnog Balkana podstaknu na kreativno i kritičko promišljanje tema regionalne saradnje i izazova i perspektiva savremene demokratije.

Teme ovogodišnjeg konkursa su „Evrointegracije: Mini Šengen i regionalna saradnja“ i „Izazovi i perspektive moderne demokratije“. Za najbolja tri rada obezbeđene su novčane nagrade, diplome i mogućnost da kroz našu izdavačku delatnost promovišemo njihova razmišljanja i ideje.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti svih fakulteta iz polja društveno-humanističkih nauka na osnovnim i master akademskim studijama iz Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Rok za prijavu na konkurs je do 10. juna 2021. godine.  Detaljne informacije o konkursu, uslovima, kriterijumima i procesu selekcije, dostupne su na sajtu Fondacije „Za srpski narod i državu“ na veb adresi https://fondacijasnd.rs/. Prijavite se, jer budućnost je u rukama mladih! - navela je Bojana Radaković, direktorka Fondacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DR RADMILO PETROVIĆ O MAJMUNSKIM BOGINJAMA: Ako su mućkali sa virusom, eto nove pandemije