POŠTO su balkanski ratovi okončani, izgledalo je da će zemlja i narod početi s uživanjem plodova trajnog mira, a da će srpski masoni u takvim uslovim dati svoj doprinos razvoju zemlje, jačanju njenih ustanova, ekonomije, kulture i prosvećenosti naroda. Umesto toga, Srbija je ubrzo uvedena u novo grotlo rata.

Komentari (4)

ZOMA

04.08.2022. 21:13

Ti masoni su stavili Srbima omcu oko vrata. Genocid su Hrvati i muslimani izvrsili i u Prvom Svetskom ratu. Dokaz su logori, Doboj i drugi gde je umoreno na hiljade Srba, srpske dece i neduznh zitelja(mediji kojim su i moji pretci) od ruke Hrvata i muslimana.

NIKO99

04.08.2022. 21:50

Nema Vama spasa. Opet se samozamajavate. Masoni su tajno društvo koje je nanjelo nepopravljivu štetu srpskom narodu. Da vas podsjetim, Josip Broz je bio Mason. Doveli su nas do ivice fizičkog opstanka. Danas međutim svi viđeniji intelektualci u Srbiji jedva čekaju da ih pozovu i prime u Masonsku ložu. Mnogi se hvale time. I tako, rade za račun uništenja svoga naroda. Trebalo je da Srbi stvore svoje tajno društvo (bratstvo) koje bi održavalo jedinstvo srpskog naroda i funkcionalnost svoje države. Nema intelektualne moći u našem narodu već se sve svodi na najprostije sledbeništvo tuđim elitama i pameti.

Mastoor

04.08.2022. 23:07

Е, стварно су усрећили Србе стварањем Југославије уместо проширивања Србије. И још то без стида помињу. Чега се паметан стиди, тиме се масони поносе.