SLATKE I SLASNE, A ČUVAJU ZDRAVLJE: Uz nektarine manje lošeg holestreola i bolja cirkulacija
HRANLjIVE materije kojima obiluju nektarine pomažu očuvanju zdravlja kardiovaskularnog sistema.
Foto Shutterstock
Tačnije one sprečavaju oksidaciju LDL holesterola i tako smanjuju rizik za stvaranje naslaga na krvnim sudovima.
Na taj način se sprečava stvrdnjavanje arterija i podstiče cirkulacija.
Visok udeo antioksidansa u nektarinama pozitivno deluje na imunitet i povećava odbrambenu sposobnost organizma.
BONUS VIDEO - “5 MINUTA SA” PČELAROM: Sve tajne plemenite veštine – evo kako da prepoznate pravi med
Preporučujemo
LUBENICA ZA SVAKI OBROK: Iskoristite sezonu bostana da smršate (JELOVNIK)
24. 07. 2022. u 19:50
KOPRIVA ČISTI ORGANIZAM: Kapi, sok, ili čaj - čuvaju zdravlje, sprečavaju infekcije
19. 07. 2022. u 14:50
DIJABETIČARI, JEDITE CRVENI LUK: Reguliše šećer, pomaže kod metaboličkog sindroma
22. 07. 2022. u 14:50
VELIKO UPOZORENjE VUČIĆA: Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na forumu "GLOBSEC BELTALKS: Beogradski ekonomski razgovori", da više nema racionalnosti u međunarodnoj politici i da se uskoro sprema veliki sukob.
09. 12. 2025. u 20:57
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)