ZAŠTO MILO ĆUTI? Hajka na učenike Cetinjske bogoslovije usledila nakon poruke Đukanovića - "Nema toga što je nedozvoljeno!"

V.K.

15. 04. 2021. u 19:19

NAPAD na učenike Cetinjske bogoslovije u gluvo doba noći, u vreme policijskog časa i zabrane kretanja zbog pandemije korona virusa od 22 sato do 5 sati ujutro, od strane još nepoznatih huligana ozlojedio je časne Crnogorce.

ЗАШТО МИЛО ЋУТИ? Хајка на ученике Цетињске богословије уследила након поруке Ђукановића - Нема тога што је недозвољено!

Foto Tanjug

Da li slučajno ili ne, ali hajka je usledila nakon intervjua predsednika države Mila Đukanovića javnom servisu i poruke: “Ako neko iz naše kuće, ili izvan nje želi da nam sruši kuću, nema toga što je nedozvoljeno!“, što je osokolilo huligane.

Očigledno da je to bila inicijalna kapisla da obesni mladići dva sata posle ponoći zakucaju na vrata učenika Bogoslovije, počnu sa pretnjama, a potom i divljanjem ulicama Cetinja, da bi se nešto kasnije na meti našlo i vozilo vernika Petra Lekića, koje su napadači demolirali.

Foto: Privatna arhiva

Osim šturog saopštenja policije da će „učiniti sve“ da se otkriju napadači, ni 15 sati nakon tog skandaloznog događaja nema informacija ko su huligani. A Milo Đukanović i dalje ćuti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)