PUKLA TIKVA IZMEĐU PREMIJERA I DRITANA: Krivokapić tvrdi da mu Abazović ruši Vladu!

V. K.

12. 04. 2021. u 19:35

NAKON sastanka lidera vladajućih stranaka i premijera Zdravka Krivokapića, predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević kazao je da je premijer Zdravko Krivokapić optužio njega i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića "da ruše Vladu"!

ПУКЛА ТИКВА ИЗМЕЂУ ПРЕМИЈЕРА И ДРИТАНА: Кривокапић тврди да му Абазовић руши Владу!

Abazović i Krivokapić / Foto Tanjug-AP

- Kazao je da ima informacije o tome, rekao je Knežević novinarima nakon sastanka u Vladi. - Premijer je napustio sastanak nakon što je došlo do verbalne rasprave oko njegovog današnjeg razgovora sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. U jednom trenutku Krivokapić je indirektno optužio mene i Dritana Abazovića, kao i ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića da stoje iza neke zavere rušenja Vlade. Pozvavši se na moju Tviter fotografiju i objavu od 4. januara gde sam razgovarao sa Abazovićem o mogućnosti prevazilaženja krize u crnogorskom pravosuđu. Saopštio je da poseduje brojne informacije o toj zaveri. Na moje insistiranje da kaže kakve informacije poseduje, on je odbijao pa sam ga pitao da li se on danas sreo sa Milom Đukanovićem, što je potvrdio. Kada sam ga pitao o čemu je sa njim razgovarao, ušli smo u verbalnu raspravu nakon koje je premijer napustio sastanak.

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić, nakon sastanka je kazao da nije napravljen pomak u odnosu na krizu.

- Poručili smo premijeru da Demokratski front neće glasati za razrešenje ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića. Pozvali smo Krivokapića da nađe zajednički jezik sa Leposavićem i da se kriza u Vladi prevaziđe. Nažalost, premijer nije prihvatio predlog - kazao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)