KOMITSKI POKRET SE OBRATIO SAOPŠTENJEM: Busaju se u grudi i nakon propalog skupa, najavljuju nastavak "otpora"

V. K.

11. 04. 2021. u 21:19

TRAŽENjE "krivca" u Patriotsko komitskom savezu (PKS) i pokušaj naše diskreditacije, samo će im se obiti o glavu, onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vera, da brane svoj dom, poručio je u reagovanju Patriotsko komitski savez.

КОМИТСКИ ПОКРЕТ СЕ ОБРАТИО САОПШТЕЊЕМ: Бусају се у груди и након пропалог скупа, најављују наставак отпора

Komite na ulicama Podgorice / Foto V. Kadić

- Sinhronizovanu kampanju u kojoj je PKS označen kao Milov, Jankov i Markov, predvodi upravo Zdravko Krivokapić, koji nam već dugo crta metu, ne želeći da prihvati jednu jedinu istinu: Da je PKS nastao i zato što njegova crkvena vlada čini sve da Crnu Goru dovede na koljena u svakom smislu i da postoji mnogo građana ove države, među kojima su komite i patriote PKS-a, koji to neće dozvoliti - ističu u saopštenju.

Tvrde da bi mnogi hteli energiju i borbenost PKS-a.

- Imaće je samo oni koje srce izvuče na crnogorske ulice da se zajedno izborimo za pravdu u Crnoj Gori. Boli ga, takođe, što je Veselin Veljović kazao da bi radije bio s nama jedan dan, no 100 godina sa takvom Vladom. Nesposobni političar, a uz to i premijer države koja ne bi postojala da se on pitao, svaku podršku koju dobija naša partija, naravno da će okrenuti 'na svoju vodenicu - dodaju u saopštenju.

Iz PKS-a navode da ništa neće slomiti otpor prema nenarodnoj, klerikalnoj, anticrnogorskoj, antidemokratskoj vlasti koja je naumila da nam uništi našu svetinju Crnu Goru.

- Mogu njegovi portali, mediji, srpska trlababa trač novine, Informeri i Kuriri, lupati do zore, mogu nas razni Sergeji slikavati do besvesti, privoditi u garaže i stanice, mogu nas udarati autima - pišu u saopštenju.

Traženje "krivca" u PKS-u i pokušaj diskreditacije, samo će im se, kako navode, obiti o glavu.

- Onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vera, da brane svoj dom - istakli su u saopštenju.

Krivokapićevo obraćanje sa "dragi narode", kako navode, samo pojačava prezir prema čoveku koji ne prihvata da je Crna Gora država mnogih naroda, a ne samo "njegovog".

- Njegova opsednutost da je sve buntovno i plaćeno nekim parama, teška je zabluda u kojoj živi, jer voleti čisto, bezuslovno i časno svoju domovinu, najveća je plata duhu i postojanju na ovoj izmučenoj zemlji - zaključili su u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!