LEPOSAVIĆ SA TRI PRSTA: Pogledajte kako se ministar kog Krivokapić želi da smeni slikao u NJujorku (FOTO)

V.K.

05. 04. 2021. u 14:20

PREDSEDNIK Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

ЛЕПОСАВИЋ СА ТРИ ПРСТА: Погледајте како се министар ког Кривокапић жели да смени сликао у Њујорку (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Na jednoj od privatnih fotografija ministra Leposavića vidi se da se on ispod Kipa slobode u Njujorku slikao sa karakterističnim srpskim pozdravom - podignuta tri prsta.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Krivokapić je tokom vanrednog obraćanja rekao da su Leposaviću "progledali kroz prste" kada je u pitanju bio istup u vezi Zakona o amnestiji i okolnosti oko usvajanja tužilačkih zakona.

On kaže da je "nedopustivo da ministar pravde iznosi svoje stavove".

- Ja sam spreman da priznam da je u Srebrenici učinjen zločin genocida kada se to i nedvosmisleno utvrdi - izjavio je ministar Leposavić.

U državnom parlamentu Crne Gore je u toku sastanak lidera parlamentarne većine, u vezi sa aktuelnom situacijom i tužilačkim zakonima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju