NAPADNUT JOŠ JEDAN NOVINAR U CRNOJ GORI: Na glavniog i odgovornog urednika "Monitora" fizički nasrnuo muškarac

S.Đ.

28. 03. 2021. u 15:02

GLAVNI i odgovorni urednik "Monitora" Esad Kočan napadnut je u subotu u popodnevnim satima u Podgorici. Kako je saopšteno iz Uprave policije zbog napada na Kočana uhapšen je pedesetpetogodišnji Dragutin Š., koji je zadržan nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu. Na teret mu je stavljeno krivično delo - ugrožavanje sigurnosti.

НАПАДНУТ ЈОШ ЈЕДАН НОВИНАР У ЦРНОЈ ГОРИ: На главниог и одговорног уредника Монитора физички насрнуо мушкарац

Foto: Uprava policije Crne Gore

Iz policije je saopšteno da je Kočan prijavio da mu je oko 17 časova ispred zgrade u kojoj živi prišla njemu nepoznata osoba, koja mu je uputila uvredljive i preteće reči a nakon toga i fizički nasrnuo na njega.

- E.K. je otišao u svoj stan i pozvao prijatelja kako bi sa njim krenuo do stanice policije da prijavi događaj. Po izlasku iz zgrade osumnjičeni je nastavio sa uvredama i počeo fizički da nasrće na E.K. koji ga je tom prilikom odgurnuo štapom koji je imao kod sebe, po izjavi E.K, piše u saopštenju policije.

Dodaju da su policajci, pre hapšenja prevezli Šukovića u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje lekarske pomoći, gde su mu konstatovana dva hematoma u predelu ruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)