NAPADAČI TUKLI I NOGAMA, ODREĐENO IM ZADRŽAVANJE: Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju o napadu na novinara Sadikovića

M. S.

21. 03. 2021. u 15:46 >> 15:47

DRŽAVNI tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju je, nakon saslušanja osumnjičenih Edina Dizdarevća (18) i Nermina Omerovića (21) doneo rešenje kojim im je određeno zadržavanje u trajanju do 72 časa, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično đlo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Osnovnog državog tužilaštva u Bijelom polju, posle hapšenja osumnjičenih za fizički napad I nanošenje povreda novinaru TV Vijesti seadu Sadikoviću.

НАПАДАЧИ ТУКЛИ И НОГАМА, ОДРЕЂЕНО ИМ ЗАДРЖАВАЊЕ: Основно државно тужилаштво у Бијелом Пољу о нападу на новинара Садиковића

Foto: Novosti arhiva

Kako kažu iz Tužilaštva, prema navodima krivične prijave osumnjičeni su u suboru oko 20.15 časova prilikom odvijanja neprijavljenog javnog skupa - auto kolone u ulici 3. januara u Bijelom Polju, a u trenutku kada je oštećeni Sadiković prelazio ulicu tokom kretanja kolone vozila, osumnjičeni Omerović koji je upravljao putničkim vozilom, krenuo kolima u pravcu Sadikovića , prilikom čega su lica koja su se nalazila u vozilu uputila psovke novinaru.

Nakon toga je Sadiković  prešao na drugu stranu ulice do parka krenuo ka vozilu, koje je bilo u pokretu, prišao licu koje je seđelo na prozoru vozila i ostvarilo kontakt s njim, nakon čega je osumnjičeni Omerović zaustavio vozilo, iz kojeg je istrčao zajedno sa osumnjičenim Dizdarevićem i  drugim nepoznatim licima, zajedno su ga  fizički napali.

- Od udaraca i guranja Sadiković je pao na asfaltnu podlogu, kada su mu zadali više udaraca nogama u predelu glave i tijela od kojih udaraca je oštećeni S.S. zadobio laku telesnu povredu. O daljem postupanju, a povodom ovog događaja, javnost će biti blagovremeno obaveštena, saopšteeno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, povodom brutalnog napada ''crnogorskih patriota - odnosno pristalica režima čija je personifikacija Milo Đukanović, koji je voljom naroda 30 avgusta prošle godine otišao u opoziciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!