LGBT AKTIVISTA POVREDIO SAMOG SEBE: Prijavio da su ga napali vernici, razrešen slučaj o kome bruji Crna Gora

V. K.

10. 03. 2021. u 20:09

UPRAVA policije saopštila je da je član LGBT Foruma Progres i štićenik Skloništa za LGBT priznao da je "izvršio samopovređivanje".

ЛГБТ АКТИВИСТА ПОВРЕДИО САМОГ СЕБЕ: Пријавио да су га напали верници, разрешен случај о коме бруји Црна Гора

Foto: Arhiva

- Policija je preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, došla do sumnje da je V.A. sebi naneo povrede a potom prijavio da su ga napala dva nepoznata muška lica, kojom prilikom su mu, kako je tvrdio u prijavi, otuđili novac i ručni sat - navodi se u saopštenju Uprave policije i dodaje da je od V.A. prikupljeno obaveštenje na zapisnik na ove okolnosti kojom prilikom je priznao da je izvršio samopovređivanje.

Mediji su ranije objavili da su napadači LGBT aktivistu, iscrtavajući mu krst na grudima, pitali „da li je vernik i da li veruje“. U rasvetljavanju ovog slučaja policiji su pomogli aktivisti LGBT Foruma Progres čiji je član upravo prijavljeni V.A.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)