MILO JE IZDAO NIKŠIĆ: Đukanović potvrdio da je prevaziđen političar

V. K.

20. 02. 2021. u 15:38

TOKOM jučerašnje posete našem gradu, Milo Đukanović je potvrdio ono što svako u Crnoj Gori i Evropi zna - da je prevaziđen političar, saopštila je koalicije Za budućnost Nikšića.

МИЛО ЈЕ ИЗДАО НИКШИЋ: Ђукановић потврдио да је превазиђен политичар

Foto V. N.

- Zbog toga očajnički pokušava preko svojih preostalih korumpiranih struktura da zloupotrebi Nikšić, da ga odvoji od procesa ekonomskog oporavka i demokratskih promena, kako bi ga pretvorio u ogradu za zaštitu svog ličnog bogatstva. On je davno izdao Nikšić. I ako misli da će svojim prevaziđenim floskulama izmanipulisati nekoga, Nikšićani i Nikšićanke će ga na izborima razočarati, ističe se u saopštenju koalicije „Za budućnost Nikšića“, uz podsećanje da su građani tog grada šre pola godine, na parlamentarnim izborima 30.avgusta porazili Đukanovića i osujetili pokušaj DPS-a da ovaj grad okrene protiv sopstvene tradicije. 

Isto tako će proći i njegov pokušaj žrtvovanja budućnosti Nikšića. Slobodarske i demokratske snage okupljene u koaliciji "Za budućnost Nikšića", najvećoj u istoriji grada, snažno su rešene da Nikšić povedu putem privrednog preporoda i vrate Nikšiću lidersku ulogu. Neće Milo Đukanović odlučivati o našem gradu, niti njegovi poltroni koje želi da instalira da opet, kao u prethodnom sazivu, Nikšićem odlučuju iz drugih gradova, saopštavaju iz ove koalicije.

Ovaj grad jeste kontinuirano zapostavljan i guran na marginu ali je zahvaljujući ljudima u njemu sačuvao ponos i samopouzdanje da odlučuje o sebi. I to će potvrditi 14. marta, ubedljivom pobedom za budućnost Nikšića! - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Seja

21.02.2021. 22:04

prevazidjen si moj milo kad ti je Katnic uzor. Izdace on i tebe samo ako mu se stolica zaljulja. Nazalost imas takvih oko sebe ni svjestan nijesi.