BIVŠI komandant Žandarmerije general Bratislav Dikić, nakon bezmalo 4,5 godina provedenih u zatvoru u Crnoj Gori, kaže da je preživeo "strašan pakao u Milovom kazamatu", a da se na kraju ispostavilo da protiv njega nema nikakvih dokaza za učešće u navodnoj aferi "Državni udar".

Komentari (8)

VranjanacS

17.02.2021. 21:07

Drzi se generale ,imas veliku srecu sto se promenila vlast .Zato su te pustili ,onaj bi te jos drzao u zatvoru .Nase ljude maltretiraju ,tuku ,zatvaraju a od njih nemozes da prodjes u Srbiji.Srbima u CG dati dvojno drzavljanstvo ,ovim batinasima uvesti vize !

Mišo Peć

17.02.2021. 21:38

Uvaženi gospodine Dikiću saosećam se sa tvojom patnjom i svim onim šta si preživeo,da je proces namešten to je svakom još od samog početka jasno,Bogu dragome hvala pa si oslobodjen i konačno si izašao na sloodu i želim ti brz oporavak,jedna zamerka mi ostaje prema tebi kako si mogao da dozvoliš onom probisvetu Sindjeliću da te izigra.

Zoran 555

17.02.2021. 23:19

Stvarno je necuveno sta je prozivio oval covek..Ja bi tuzio C.Goru i Dukanovica na njenom. celu sudu u Strazburu..Jasno kao dan da se radi o politickoj konotaciji i izmisljenoj optuznici bez dokara..