IZA REŠETAKA 20 DANA: Pljevljak (21) priveden posle alko testa, pravio haos u pritvoru i vređao policajca!

M. D.

08. 02. 2021. u 19:20

PLjEVLjAK Z.S. (21) priveden je zbog vožnje pod uticajem alkohola a nakon toga u službenim prostorijama CB Pljevlja omalovažavao policijskog službenika i oštetio inventar u pritvorskoj prostoriji.

ИЗА РЕШЕТАКА 20 ДАНА: Пљевљак (21) приведен после алко теста, правио хаос у притвору и вређао полицајца!

Foto: M. Drobnjak

- Sud za prekršaje Bijelo Polje – Odeljenje u Pljevljima, je Z.S. u skraćenom postupku, zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja, kaznio sa 20 dana zatvora, a zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru novčanom kaznom od 500 eura. Zbog oštećenja inventara u pritvorskoj prostoriji licu Z.S. će u redovnom postupku biti podnešena krivična prijava zbog krivičnog dela Uništenje i oštećenje tuđe stvari - piše u saopštenju CB Pljevlja.

Iz Centra bezbednosti napominju da je ovaj Pljevljak prilikom redovne kontrole saobraćaja alkotestiran kojom prilikom je ustanovljeno da se nalazi pod uticajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,52 g/kg.

- Obzirom da je imenovani odbio da potpiše zapisnik o alkotestiranju isti je poveden u HMP Pljevlja gdje je odbio da da uzorak krvi na analizu te je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja. U službenim prostorijama CB Pljevlja Z.S. je omalovažavao policijskog službenika B.M. Za vreme lišenja slobode i boravka u prostorijama za zadržavanje Z.S. je oštetio inventar u pritvorskoj prostoriji- kazali su iz policije.

Napomenuli su da se 6. februara u 18,15 časova u ulici Volođinoj dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala 2 vozila u kojoj nije bilo povređenih lica.

-Vozači su na licu mesta alkotestirani, kojom prilikom je utvrđeno da se vozač M.S. (1997) nalazi pod uticajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,96 g/kg. Zbog sumnje da se imenovani nalazi i pod uticajem psihoaktivnih supstanci isti je poveden u MC Pljevlja gdje je odbio testiranje na prisustvo opojnih droga i psihoaktivnih supstanci, nakon čega je lišen slobode i u zakonskom roku sproveden u Sud za prekršaje Bijelo Polje – Odeljenje u Pljevljima koji mu je zbog počinjenih prekršaja izrekao kaznu od 15 dana zatvora - saopšteno je iz CB Pljevlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri