BOJIČIĆU 20 GODINA: U Višem sudu u Bijelo Polju izrečena kazna za ubistvo Beranca Danijela Mandića (34)

M. S.

27. 01. 2021. u 16:54

БОЈИЧИЋУ 20 ГОДИНА: У Вишем суду у Бијело Пољу изречена казна за убиство Беранца Данијела Мандића (34)

Ubijeni Danijel Mandić Foto: Facebook

KRIVIČNO veće Višeg suda u Bijelom polju kojim je predsedavao sudija Dragan Mrdak, osudilo je na 20 godina zatvora Nikolu Bojičić (35) iz Berana, zbog ubistva sugrađanina Danijela Mandića (34), koje je prema optužnici Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju izvršeno na podmukao način.

Mandić je ubijen sa tri hica 21 decembra 2017 godine oko 22 sata nadomak zgrade Centra za kulturu u Beranama, a pored Bojičića optužnicom je tvrđeno da je u ubistvu učestvovala još jedna osoba, čiji identitet nije poznat.

Zanimljivo je da su posle hapšenja Bojičića  visoki funkcioneri Uprave policije izjavili da su poznati motivi zločina, ali i da je u njemu učestvovalo više osoba!  Tvrđeno je da on imaju kontalte sa pripadnicima kriminalnih grupa na teritoriji Crne Gore...Iz njihovih izjava stekao se utisak da se samo sati delili sve aktere od hapšenja. Međutim, zatvra je dopao samo Bojičić koji  je na glavnom pretresu svo vreme negirao izvršenje ubistva uz tvrdnje da u vreme egzekucije Mandića nije bio u blizini mesta na kome je ubijen.  Uz to, bio je decidan da nije imao ni jedan motiv da ubije sugrađanina, sa kojim je, kako je tvrdio imao korektno odnose.

Advokat Drago Konatar, branilac Bojičića, nije želeo d akomentariše prvostepenu presudu. Najavio je žalbu Apelacionom suda Crne Gore.                              

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ana

28.01.2021. 15:22

Zali Boze da ovako mlad provede mladost u Zatvoru a drugi resto zivota pod zemljom.Pa da li ce se ova Omladina dovesti pameti.Sve silni Momci se poubijase.Pa da li bar jednom neko od njih mucne mozgom.Pa ne znam koliko da mi zla napravi druga strana ne isplati se okrvaviti ruke i truliti u Zatvoru ni zbog koga plus unište Familije.