OGLASILA SE NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Krivokapić je trebalo da čestita zvaničnim putem!

V.K.

10. 01. 2021. u 21:55

- NOVA srpska demokratija, kao nacionalna stranka srpskog naroda u Crnoj Gori, se zahvaljuje svim ovdašnjim pojedincima i organizacijama na čestitkama povodom Dana osnivanja Republike Srpske.

ОГЛАСИЛА СЕ НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: Кривокапић је требало да честита званичним путем!

Andrija Mandić / Foto Tanjug

- Taj praznik je praznik za sve Srbe, pa tako i za Srbe iz Crne Gore. Posebno se zahvaljujemo Vladi Crne Gore, ali nam, u isto vreme, ostaje nejasno zašto premijer Krivokapić nije javno čestitao ovaj praznik Republici Srpskoj. Smatramo da je to trebalo da učini zvaničnim putem, a ne da se izaziva sumnja kako se pokušao sakriti i to pretvoriti u neku privatnu telefonsku čestitku - navodi se u saopštenju Nove srpske demokratije, dodajući da nikoga u Crnoj Gori ne treba da čudi antisrpska kampanja Izetbegovića, Đukanovića, Komšića i sličnih, podsetivši da je dužnost i obaveza Vlade je uspostavljanje dobrih odnosa u regionu. 

- Naravno da su Nova srpska demokratija i srpski narod posebno zainteresovani za odnose Crne Gore, Republike Srpske i Srbije. To što bivšem režimu smeta sve što je srpsko i pravoslavno i što su njima bliži neki koji nikada nisu bili prijatelji Crne Gore, to je već problem koji oni imaju sa sobom. Oni ionako svakih deset godina menjaju identitet, tako da treba da budemo strpljivi kako bi se oni vratili na fabrička podešavanja. Mi smatramo da je Republika Srpska ponos svakog Srbina, nastala u borbi za slobodu, i zato još jednom čestitamo praznik i želimo mnogo sreće i uspeha njenom rukovodstvu i svim građanima - poručuju iz stranke Andrije Mandića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)