HAPŠENJA PO MEĐUNARODNIM POTERNICAMA: Lisice za četiri osobe, iza rešetaka i muškarac iz Paraćina

S.Đ.

18. 12. 2020. u 17:29

POSTUPAJUĆi po poternicama, u prethodnom periodu uhapšene su četiri osobe. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

ХАПШЕЊА ПО МЕЂУНАРОДНИМ ПОТЕРНИЦАМА: Лисице за четири особе, иза решетака и мушкарац из Параћина

Foto EPA

Tako je u Mađarskoj je na osnovu međunarodne poternice koju je raspisao NCB Interpol Podgorica uhapšen M.M. (51) iz Bijelog Polja, državljanin Crne Gore.

- Međunarodna poternica je za njim raspisana na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici, radi vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je počinio krivično deloneovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, piše u saopštenju.

Osim toga, u Saveznoj Republici Nemačkoj slobode je po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica uhapšen Muharem Ćatić (36), državljanin Bosne i Hercegovine koji se potražuje po naredbi Osnovnog suda u Rožajama radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 8 meseci, zbog izvršenog krivičnog dela krađa.

- Takođe, na graničnom prelazu Ilino brdo, po međunarodnoj poternici NCB Interpol Visbaden, Savezna Republika Nemačka, lišen je slobode M.P.D. (46) iz Italije. M.P.D. se potražuje radi vođenja krivičnog postupka, zbog izvršenog krivičnog dela prevara i falsifikovanje dokumenata i ovom licu je određen ekstradicioni pritvor po rešenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, saopšteno je iz policije.

Policija je u Crnoj Gori, u Podgorici, po međunarodnoj poternici NCB Interpol Beograd, Republika Srbija lišila slobode S.R. (32), iz Paraćina.

On se potražuje po naredbi Višeg suda u Beogradu radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)