ROŽAJAC UHAPŠEN U BARU: Nedozvoljeno držao oružje - braniće se sa slobode

B.D.

27. 10. 2020. u 15:42

BARSKA policija uhapsila je S.L. (48) iz Rožaja, bezbedonosno interesantno lice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.ha

РОЖАЈАЦ УХАПШЕН У БАРУ: Недозвољено држао оружје - браниће се са слободе

FOTO: Depositphotos

- Policija je 21. jula u naselju Dobra Voda u Baru, u toaletu jednog hotela pronašla  pištolj „Glok“ kalibra 9 mm, izbrušenog fabričkog broja u kojem se nalazio okvir sa 11 komada municije.

U međuvremenu barska policija je prikupila dokaze koji upućuju na sumnju da ovo vatreno oružje pripada bezbednosno interesantnom licu S.L. (48) iz Rožaja, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija S.L. je uz krivičnu prijavu priveden osnovnom državnom tužiocu u Baru. Nakon što je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, Rožajcu nije određeno tužilačko zadržavanje i braniće se sa slobode u redovnom postupku.

"Novosti" saznaju da S.L. jeste povratnik u vršenju krivičnih dela, ali do sada nije osuđivan zbog izvršenja krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)