OBJAVITI CEO SNIMAK PREBIJANJA BIZNISMENA: Milan Knežević zatražio od specijalnog tužioca Crne Gore i direktora policije

Z. U.

08. 10. 2020. u 22:55

MILAN Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, zatražio je od nadležnih u Crnoj Gori, specijalnog tužioca Milivoja Katnića i direktora policije Veselina Veljovića da obelodane ceo snimak "maltretiranja, reketiranja i prebijanja" srpskog biznismena Srđana Kneževića, vlasnika firme "Knez petrol".

ОБЈАВИТИ ЦЕО СНИМАК ПРЕБИЈАЊА БИЗНИСМЕНА: Милан Кнежевић затражио од специјалног тужиоца Црне Горе и директора полиције

Foto Tanjug

Jer, kako tvrdi ovaj političar, iz snimka, koji je pušten u javnost, "isečeni" su delovi na kojima se vide ostali umešani u ovaj slučaj.

- U javnosti je pušten izrezan i montiran snimak od minut i 26 sekundi prebijanja Kneževića u Budvi - navodi jedan od lidera DF. - Na tom snimku vidi se samo Milan Kaloštrović, ali ne i Aleksa Stanković, sin tužioca Ivice Stankovića, kao i tužilac Nikola Boričić.

Knežević navodi da ceo snimak traje sat i 26 minuta i da su na njemu zabeležena događanja u restoranu, zlatari, ali i na ulici. Prema rečima ovog političara kada je Kaloštrović izašao iz zlatare posle prebijanja srpskog biznsimena, na ulici ga je čekao Aleksa Stanković.

- Posle toga maltretiranje i šamaranje Kneževića nastavljeno je u restoranu. Ovi snimci su u Upravi policije, a kopija je i u Osnovnom tužilaštvu u Kotoru - ističe Milan Knežević. - Na snimku se vidi i čuje kako Kaloštrović traži da Kneževićeva supruga odnese novac na Dedinje, a mladi Stanković suflira da ga odnese u Ulicu Baje Pivljanina. Sve se to dešava u prisustvu predstavnika policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju