LIDER kolacije "Crno na bijelo" Dritan Abazović dao je intervju za nemački magazin "Špigl" i u njemu između ostalog izneo da je pod policijskom zaštitom zbog pritisaka na njega, ali da se zbog toga ne plaši.

Nebojša

14.09.2020. 20:40

Stvarnonje car. Dosledan. I vidi se iz casne porodice. Od onakvog oca ne moze los covek da ispadne. A svi su iskolovani i obrazovani, pametni, casni i moralni ljudi. Jedini koji je imao m... da Djukanovicu u sred skupstine zapreti, "prvi i poslednji put da nas je neko nazvao zastitnicima medijske mafije" a Djukanovic se cak izvinuo sto nikada nikome nije ucnio. I svakako jedini koji pouzdano nece sa Djukanovicem. A mi Srbi trebamo da budemo svesni, da je ovo tek prva faza i da je bitno smeniti Djukanovica i truo sistem, sistem straha, pretnji i egzistencije u vazduhu koja zavisi od Djukanovica. Mnogi ce seponovo bez straha izjasniti kao Srbi, i na sledecim izborima pobeda ce biti izvesna. Do tada nije moguce ocekivati da Albanac trazi ponistavanje priznavanja tzv Kosova od Crne Gore, ali da se promeni zakon o verskim zajednicama i njihovoj imovini svakako.

Saša

16.09.2020. 14:59

Ja mu, medjutim, ne verujem ni jednu reč. Sve što nas treba da zanima je povlačenje priznanja kosova. Poznato je da je i većina članstva dps bila protiv priznavanja kosova. Čim ode Milo, stvar će se rešiti. Samo polako.

bogdan pižurica

16.09.2020. 21:41

DRITANE druže,prijatelju. mučan je bio utisak od voditeljke RTCG koja sigurno se plaši promjena. Ne odgovaraj na VRUĆA pitanja,ostavljaj odgovor za novu vladu. Okreni se ekonomiji kriminalu i korupciji, već se KRADOM vlastodršci priklanjaju vama. REŠENJA čekamo ,moramo strpljivo, ništa zasada nema IZ RUKAVA ...... I UDRUŽIO BIH SE I SA ĐEVOLOM SAMO DA MOME NARODU BUDE BOLJE....voleo bih da ti za godinu dana pošaljem uz čestitku i neki savet od STARCA od 80 godina...porodičnu sreću TI želim.....