MANDIĆ: Od vremena kralja Aleksandra niko nije toliko učinio za nas kao Vučić

Novosti online

14. 09. 2020. u 08:19

GOST emisije "Hit tvit" na TV Pink, predsedni Nove srpske demokratije Andrija Mandić govorio je o odnosu Srbije i Crne Gore.

МАНДИЋ: Од времена краља Александра нико није толико учинио за нас као Вучић

Foto: Printskrin

On je u emisiji istakao da za Crnu Goru niko nije uradio još od kralja Aleksandra kao što to sada radi Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

- Od vremena kralja ALeksandra niko toliko nije uradio za Crnu Goru, nego što je to uradio Aleksandar Vučić. I to je tako - rekao je on.

Kako je dodao, glavna snaga koja je oborila režim Mila Đukanovića bio je srpski narod.

- Trenutno nemamo mogućnost da promenimo sve što treba, ali možemo da unapredimo odnose sa Srbijom, da postanu bolji i sadržajniji - dodao je on.

Mandić je istakao da oni imaju interes da Luka Bar i železnica koja vodi od Bara do Beograda bude urađena što pre.

- Treba da vidimo kako ćemo da spojimo taj auto-put. Ekonomska pitanja su jako bitna i da se ja pitam odmah bi rešavali ta pitanja - zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (60)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade