PRONAŠLI PREKO 120 KILOGRAMA DROGE! Uhapšena dvojica Nikšićana

B.Dabić

07. 09. 2020. u 13:12

PREKO 120 kilograma marihualne policija je zaplenila u mestu Kunje, između Bara i Ulcinja. Droga je bila u teretnom vozilu, u 115 pakovanja.

ПРОНАШЛИ ПРЕКО 120 КИЛОГРАМА ДРОГЕ! Ухапшена двојица Никшићана

Foto: B.Dabić

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga policija je uhapsila dvojicu Nikšićana koji su privedeni Višem državnom tužiocu

- Barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnela krivičnu prijavu protiv dve osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Postupajući po operativnim saznanjima, policija je u Baru, u mestu Kunje kontrolisala putničko motorno vozilo u kome su se nalazili N.D. (27) i P.P. (39) iz Nikšića.  Na određenoj udaljenosti od mesta kontrole ovih lica pronađeno je parkirano teretno motorno vozilo u kojem je policija pronašla osam većih pvc pakovanja u kojima se nalazilo 115 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 122 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su predmetno teretno vozilo neposredno pre kontrole, P.P. i N.D. dovezli i parkirali na navednom mestu.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)