PROCURIO SNIMAK! Otkriveno kako DPS daje novac za pravljenje haosa večeras na skupu Podgorici (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2020. u 12:39

PRAVA Crna Gora objavljuje snimak snimljen pre dva dana u Podgorici iz koga se vidi, a na osnovu razgovora sa čovekom sa snimka, da DPS plaća, i to po ceni od 200 evra, usluge izazivanja nereda i provokacija na takozvanom "patriotskom" skupu.

ПРОЦУРИО СНИМАК! Откривено како ДПС даје новац за прављење хаоса вечерас на скупу Подгорици (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iz snimka se takođe čuje da je DPS otkupljivao lične karte u iznosu od 50 evra uoči parlamentarnih izbora.

Kako navodi Prava Crna Gora u Podgorici se sprema operacija kriminogenih grupa, kontrolisanih od strane odlazećeg režima, koja bi po tom planu trebala da se završi incidentima.

Operativna saznanja koja poseduju građani već danima kruže društvenim mrežama, pa postoje informacije da je u samo u Nikšiću izrađeno 300 drvenih palica za ove ljude, da je iz Hrvatske dovedeno i isplaćeno najmanje 50 huligana, a da su angažovana i bezbedonosno interesantna lica iz BiH, da su štampane trobojke i majice koalicije "Za budućnost Crne Gore" za ove osobe, kako bi neredi poslužili za destabilizaciju zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)