LIDER građanskog pokreta URA poručio je da se ne treba odazivati na otvorena pisma poput onog koje mu je uputio crnogorski ambasador u Prištini Ferhat Dinoša.

DRITANE NEK TI JE SA SCECOM

05.09.2020. 17:41

Provera i dokazi porekla imovine, da gradjani Crne Gore znaju gde su njihove pare odlazile u poslednjih 30 godina. Neko ko je imao najvecu platu, koja je iznosila 1250,- evra, u garazi ima 2 majbaha, o BMW i DB da i ne govorimo, rucni satovi milionske vrednosti, na racunima po Svajcarskoj, Lihtenstajnu i Kipru milioni, a koliko ih je da ni on sam ne zna, uz to jos i sva familija, pocev od brata, sestre i sina, svi su puni ko brod, bice velikog posla, ali ce vam pobec, i sa sigurne distance ismejavat. NADAM SE DA CES USPET.

Gojko

05.09.2020. 21:33

@DRITANE NEK TI JE SA SCECOM - Rekao je voditejki Milici Minić,koja nije bila na visini profesionalnog zadatka,da se boji da nema toga ko bi od države kupio ova 2 Majbaha, a pokazao je svoj sat od 110 evra koji mu je kupio prijatelj iz Švajcarske.U svakom slučaju ,političko osvženje u CG koje će da pošalje u istoriju crnogorskog Lopušenka,zove se Dritan.

Dejan

06.09.2020. 09:21

Momče zelim ti svu srecu ovog sveta.Upalio si iskru i nadu da postoje posteni i dobro misleći ljudi.To sto si Albanac ti je samo plus jer ja ne sretoh ni jednog nepostenog ili lazova a saradjivao sam sa tvojim sunarodnicima godinama.Godinama ljudima pricam o neverovatnom postenju tvog naroda i mnogi su me cudno gledali.Moja prica dobi sliku u vidu tebe u vidu tvog cojstva i junastva.Ne posustaj momce u ime svih nas omalovazenih malih ljudi.Prekopiraj taj gen postenja i prenesi na svoje vrsnjake jer jedino vi deco mozete stati na kraj ovom ludilu.Stetno.

baunti

09.09.2020. 06:40

Ovom momku svaka cast. Ako uspije pola od ovog sto zeli zaista ce napraviti cudo. A mozda i primjer ostalima u okolini kako se gradi drzava. Samo ne znam hoce li strane sile dozvoliti tako nesto. Sjetite se samo Sretenjskog Ustava Srbije, kako je brzo ugasen reakcijom tadasnjih sila - Austrije, Engleske, i Rusije.