KRIVOKAPIĆ O SUDBINI CRNE GORE: Naša koalicija je gotova stvar, ne razmišljam o tome da budem mandatar! (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 09. 2020. u 22:19

КРИВОКАПИЋ О СУДБИНИ ЦРНЕ ГОРЕ: Наша коалиција је готова ствар, не размишљам о томе да будем мандатар! (ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

ČELNICI tri koalicije koji su pobednici izbora u Crnoj Gori, Zdravko Krivokapić, Dritan Abrazović i Aleksa Bečić, gostovali su u emisiji "Načisto" TV "Vijesti" i dali svoje viđenje postizborne Crne Gore.

- Slobodu smo dočekali i sa slobodom ćemo ići u budućnost - poručio je na početku Krivokapić.

- Kako to da uprava policije ovog puta nije prepoznala vinovnike, nije odradila posao za koji je plaćaju svi građani? Onda se postavlja pitanje kakvu mi to policiju imamo i ko nas štiti - zapitao se Krivokapić podsećajući na nerede u Crnoj Gori.

- Zaboravimo šta je bilo, okrenimo se onome što nas čeka, to je poruka demokratskog fronta - nastavio je Krivokapić i dodao: "Nama ne odgovara nikakav incident niti bilo kakva loša poruka".

Na pitanje da li je koalcija ova tri saveza gotova stvar, Krivokapić je odgovorio: "Šaljem jasnu poruku - mi smo se dogovorili vrlo brzo i jednostavno. Kad imate jasne principe i jasan cilj, ljudi se lako dogovore. Mi smo se rukovodili glasom naroda, a ne glasom politike".

- Ako ja imam razloga da se radujem, a ta radost bilo kako ugrožava mog brata, onda moram da se radujem tiho - kazao je Krivokapić.

Na pitanje da li će biti mandatar, Krivokapić je odgovorio: "U ovom trenutku ne razmišljam o tome, neka bude najbolji". "Imamo priliku da napravimo sistem koji neće zavisiti od jednog čoveka".

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)