Bivši reisu-l-ulema Islamske Zajednice u BiH Mustafa Cerić oglasio se na Fejsbuku povodom izbornih rezultata u Crnoj Gori.

NE GURAJ NOS GDE MU NIJE MESTO

03.09.2020. 13:31

ZNA DRITAN A ZNAMO I MI, KOLIKO VI NJEGA VOLITE. Uvek vi Bosnu upletete u svako zbivanje na Balkanu. Kani se jarane corava posla, uzivaj u penziji, ili idi kod Erdogana, njemu su takvi ideolozi potrebni.

ban Kulin

03.09.2020. 13:34

Ovaj je istaknuti srbomrzac, klasični saharsko-pustinjski, arapsko-beduinski sluga saudijsko-arabijskih hegemonista i imperijalista, njemu i njemu sličnima jedno se mora priznati, a to je da su apsolutno dosledni u slugaRenju stranim imperijalistima, pa bilo da su to Turci, Arapi, nacisti, fašisti, NATO-vci ili neko treći, jer to je jedinstven poturički mentalni sklop karakterističan za ljude sa niskim stepenom inteligencije i praga na frustraciju, tipičan kompleksaški karakter večitog otomanskog kasabo-birtijaškog SLUGANA.

Zoran 555

03.09.2020. 13:54

Neko je nekad napisao cinimi se,par godina posle rata ..da je sreca za Republiku Srpsku i Srbe u BiH ,da je "duhovni" voda Bosnjiaka Mustafa Ceric,aludirajuci na cinjenicu da doticni i nije narocito pametan covek..Taj intelektualni deficit i providnost stavova Cerica i u ovom tekstu dolaze do punog izrazaja..Konstantno kod Mustafe je naravno ogromna mrznja prema Srbima,hiljade puta ponovljena laz da je Bosna (samo) iskljucivo pripada Bosnjacima,pa samim tim proizilazi iz toga "da su Milu poklonili Sutorinu"...Ceric svoj sovinizam zeli "nakalemiti" i na Gospodina Dritana i ujedno uvrediti Pravoslavnu veru i crkvu..Zanemarili se neartikulisana mrznja sve ostalo u Mustafinom pisanju je "prazna slama" shodno njegovoj inteligenciji i ostalosti(zaostalosti) u 90-tim godinama..

xxy

05.09.2020. 09:36

@Seljak - Baranju je Tito dekretom dao Hrvatskoj a Sutorinu su Djuro Pucar Stari i Blazo Jovanovic 1947 dogovorom razmjenili teritorije ,CG je dala nesto izmedju niksicke opstine i Bilece doduse ne adekvatno ipak je Sutorina ,Njivice izlaz na more. Sutorina je do 1947 bila Trebinjska opstina a Trebinje je u Rep.Srpskoj a Federacija BiH ima izlaz na more u Neum a Rep.Srpska po Dejtonu ima pravo izlaz na more.

Boris

03.09.2020. 14:37

Ovaj nazovi bivsi verski poglavar nikako da se zapita kako je ruzno isticati tursko ili arapsko ime Mustsfa pored Hriscanskog Slavenskog prezimena Ceric ,ignorisati takve

ban Kulin

03.09.2020. 20:09

Bošnjaci su ništa drugo do potomci genocidnih poturica koje su u hiljadama i hiljadama najmonstruoznijih genocida sistemetski vekovima ubijali Srbe i ostale hrišćane, evo nekih od njih: Aganlija, Kučuk Alija, Mula Jusuf, Mehmed aga Fočić, Sulejman paša Skopljak, Ali aga Rizvanbegović, Smail aga Čengić, Mehmed beg Kulenović, Mehmed beg Vidajić, Hadži Mustaj beg Čavić, Kulin Kapetan..., pa zatim spahije, dahije, askeri, delije, janjičari, ustaško-muslimanske divizije, muslimanska žandarmerija, Handžar divizija..., sve do današnjeg Nasera Orića i drugih muslimanskih genocidaša poput onog Alije Izetbegovića, ideologa genocida nad Srbima i hrišćanima, koji je svoj genocidni plan prezentovao u "Islamskoj deklaraciji" još davne 1970. godine.