MUSTAFA CERIĆ O POBEDI ABAZOVIĆA: Zaslužio je da mu se da podrška

Novosti online

03. 09. 2020. u 13:18

Bivši reisu-l-ulema Islamske Zajednice u BiH Mustafa Cerić oglasio se na Fejsbuku povodom izbornih rezultata u Crnoj Gori.

МУСТАФА ЦЕРИЋ О ПОБЕДИ АБАЗОВИЋА: Заслужио је да му се да подршка

Foto: N. Fifić

Prenosimo njegovo status:

"Priča dana

Vidi li se ipak svetlo na kraju tunela?

Ako ga Dritan Abazović vidi, možda se i nama providi!

Slažem se s Dritanom! Vreme je da se menja vlast u Crnoj Gori sa Đukanovićem koji je odgovoran za agresiju na Bosnu, sa posledicom genocida nad Bošnjacima.

Bosna ga je nagradila Sutorinom zbog njegove priče o tome da je posle njega u Crnoj Gori potop!

Dritan je upravu. Srpski nacionalizam, šovinizam i klerikalizam Srpske crkve je ojačao baš zahvaljujući Đukanoviću, koji Crnu Goru i celi region drži kao taoce u strahu od srpske politike, koju je nekada dobrano pravio s Miloševićem, od koje se odrekao da bi sebe spasio od odgovornosti za zločine u Bosni a ne da bi ponudio nešto novo u politici.

Foto: Fejsbuk

Bošnjaci to moraju razumeti! Ne smeju biti ničiji taoci! Mislim da Dritan govori pravo i iskreno! Zaslužuje da mu se dadne podrška!

Nema vraćanja unatrag, već ima hod unapred uprkos srpskoj i Đukanovićevoj politici, politici koja je potrhranjivala jedne druge, najviše na štetu Bošnjaka, koji su kod Đukanovića bili i ostali ikebana za pokazivanje, posebno u Bosni. Cena toga bila je hedija: Sutorina!

Šta to još Bosna i Bošnjaci treba da urade da bi Đukanović i dalje ostao na vlasti u Crnoj Gori zato što je priznao genocid u Srebrenici za kojeg je i sam manje ili više odgovoran? A šta je moga drugu već priznati genocid, kojeg priznaje celi svet i kojeg će priznati srpska politika i crkva kad-tad?

Treba li da Bosna dadne još jednu Sutorinu Đukanoviću a Bošnjaci da mu prodaju svoju dušu za milostinju, koju im deli na kašikicu?

Razmislite Bošnjaci dok još nije kasno!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)