REKTOR Cetinjske bogoslovije protojerej stavrofor Gojko Perović ispričao je, između ostalog, nešto što je manje poznato o Zdravku Krivokapiću, nosiocu liste „Za budućnost Crne Gore“ koji predaje informatiku na Bogosloviji:

Zoran 555

01.09.2020. 21:40

Gospodin Krivokapic odaje utisak pristojnog i umerenog coveka..Crnu Goru je konacno pogledao Bog sto se kaze..Umesto bahatog kriminalca ovaj covek ce daleko bolje predstavljati Crnu Goru..

zaliv tacka net

01.09.2020. 22:14

A ovi sto se kunu u Mila samo neka se zapitaju koliki je on samo Srbin bio i to ne tako davno, kakav je samo svercer to bio, kakav je samo to lazljivac bio i ostao, manipulator koga bi rodjeni praded ili ded golim rukama zadavili da vide sta sad i kako radi. Milo nije no do djona Krivokapicu, pitanje je samo kakve su to usijane i praznoglave budale koje i dalje veruju u Mila, kakav to covek moze biti ako se deklarise kao Crnogorac.

stari inženjer

02.09.2020. 08:20

@zaliv tacka net - Црногорци,Шумадинци.Далматинци,Личани,Ерцеговци,Бокељи,Старосрби,...

Ljube

01.09.2020. 23:25

Apsolutno verujem da je takav ,,,,ali isto verujem duboko da na Balkanu i u celom svetu ,mocnici ZLA nedozvoljavaju takvim da sede u politici .Narodi su uspavani svuda dok im NOVAC kroji sudbinu .I Hristos je stradao kada je na " materijalnost " udario .