KOALICIJA ZA BUDUĆNOST CRNE GORE U DANILOVGRADU: Prisutnima se obratili nosilac liste Zdravko Krivokapić i kandidati za poslanike

V.K.

22. 08. 2020. u 16:51

KOALICIJA Za budućnost Crne Gore pobedničku kampanju je nastavila u Danilovgradu, gde je ocenjeno da je zajednički zadatak svih da štetočinsku vlast DPS-a pošalju u političku prošlost.

КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ У ДАНИЛОВГРАДУ: Присутнима се обратили носилац листе Здравко Кривокапић и кандидати за посланике

Novosti

- Ovo je trenutak za biti ili ne biti, sad ili nikad, jer nije u pitanju Zdravko Krivokapić, ni bilo koji drugi građanin Crne Gore, već naša Crkva i vera, a onaj ko se usudio da udari na svetinje, taj mora da ode u prošlost - kazao je nosilac liste koalicije Za budućnost Crne Gore, prof. Zdravko Krivokapić.

On je kazao da je 30. avgusta izbor vrlo jednostavan - vera ili pare.

- Pošto mi znamo da Brda i četiri nahije koje čine Staru Crnu Goru nikad nisu prodali veru za večeru, onda mi znamo šta treba da radimo tridesetog. Mi Crnu Goru volimo srcem, a oni parama - istakao je Krivokapić.

Novosti

Kandidatkinja za poslanicu koalicije Za budućnost Crne Gore, Marina Jočić, kazala je da istraživanja pokazuju da je opozicija u ovom trenutku pobedila.

- Ono što je naš zadatak 30. avgusta, je da ta pobeda bude ubedljivija. Što bude pobeda ubedljivija, to će biti mirnija predaja vlasti, ističe Jočić.

Kandidat za poslanika narodne koalicije, Dragan Bojović, navodi da je zajednički zadatak svih da štetočinsku DPS vlast pošalju u političku prošlost.

- Ugrozili su nam slobodu, veru, egzistenciju, ime i prezime, istorijsku i duhovnu vertikalu. Ugrozili su nam sve sveto što su nam ostavili naši preci. Sada je na nas red da sačuvamo i spasimo Crnu Goru - kazao je Bojović.

Prisutnima su se obratili i nosilac liste Za budućnost Budve, Marko Bato Carević i kandidat za poslanika Dragan Ivanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024