MEDOJEVIĆ OPTUŽUJE REŽIM: Milo dovodi Rome iz Evrope na glasanje!

V. K.

17. 08. 2020. u 12:52

Jedan od lidera Demokratskog fronta i kandidat za poslanika na listi koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Nebojša Medojević saopštio je da režim u Podgorici sprema dovođenje više hiljada Roma iz Italije, Nemačke i Holandije koji će glasati na izborima 30. avgusta!

МЕДОЈЕВИЋ ОПТУЖУЈЕ РЕЖИМ: Мило доводи Роме из Европе на гласање!

Nebojša Medojević / Arhiva Novosti

- Dovešće ih brodovima u luke Bar i Drač, a prvi dolazak se očekuje ovih dana u luku Bar! Za njihovo dovođenje su zaduženi državni funkcioner P. M. i aktivista Demokratske partije socijalista S .A. Mi znamo puna imena - rekao je Medojević.

On je dodao da se zna preko kojih agencija su kupljene karte, da se zna sve o logistici tog projekta. Prema njegovim rečima, Romi koji treba da dođu da glasaju nisu iz Crne Gore.

- Sumnjamo da se radi o ozbiljnom organizovanom kriminalu trgovine ljudima - kazao je novinarima Medojević, poručujući da će o svemu biti obaveštene ambasade SAD, Velike Britanije i Evropske unije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)