PROF. DR ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ U ROVCIMA: Jedini zadatak je obezbediti svoj deci život dostojan čoveka

M. S.

12. 08. 2020. u 20:26

NOSILAC liste velike narodne koalicije Za budućnost Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić govorio u sredu u Rovcima kolašinskim na predizbornom skupu.

ПРОФ. ДР ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У РОВЦИМА: Једини задатак је обезбедити свој деци живот достојан човека

Novosti

- Sad je ključni momenat da tridesetogodišnja bezbožnička vlast ode. Pred nama je samo jedan put - put pobede i zato svu snagu i energiju treba da uložimo da dokažemo da je u pravu onaj koji je za Boga. Nakon donošenja sramnog Zakona o slobodi veroispovesti, naterani smo da branimo našu veru. Jedini zadatak koalicije je da našoj deci obezbedi život dostojan čoveka - rekao prof. dr Zdravko Krivokapić.

- Mora se prestati sa zloupotrebom i pljačkanjem naših resursa i bogatstava. Sadašnja vladajuća struktura ne haje ni za Ustav, ni za zakone, ni za naše mišljenje. Raj koji nam je dat od Boga moramo sačuvati za naše potomke. Posle 30. avgusta Crna Gora će biti onakva kakvu su je naši preci ostavili. Zbog toga svi moramo izaći na izbore i glasati za budućnost i boljitak Crre Gore, kazao je profesor Krivokapić.

- Pred nama nisu obični izbori, već se radi o opstanku našeg društva, ustvrdio je potpredsednik SNP Crne Gore Dragan Ivanović.

- Vlast nam je uzela pismo, jezik, a sada bi i veru. Živimo u najtežem periodu za Crnu Goru od 1945. godine, u neviđenoj političkoj, ekonomskoj i institucionalnoj krizi. Dužni smo da branimo sebe i svoja ognjišta. Svi moramo biti odgovorni prema sebi, svojoj porodici i onima koji dolaze i dati sve od sebe da nakon 30. avgusta Crnoj Gori krene nabolje, kazao je Ivanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)