POČELE MAHINACIJE U CRNOJ GORI! Lekić: Objavićemo imena onih koji prodaju lične dokumente

M. D.

11. 08. 2020. u 19:56

PREDSEDNIK Opštinskog odbora Nove srpske demokratije, Milan Mijo Lekić tvrdi da su ovih dana u Pljevljima došli do neoborivih dokaza da se počelo sa trgovinom ličnim kartama.

ПОЧЕЛЕ МАХИНАЦИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Лекић: Објавићемо имена оних који продају личне документе

Foto:

- Tačnije pod pretnjama i ucenama od ljudi oduzimaju njihova lična dokumenta pre toga ucenivši ih da će neko njima blizak ostati bez posla ako to ne urade. A ima i onih koji dobrovoljno prodaju svoj lični dokument za 50-100 evra!

Mi smo dobili jedan deo spiska i fotografija ličnih dokumenata koja su „otkupljena“ i po kojoj ceni u Pljevljima i garantujemo da ćemo sve objaviti da bi se komšije, rođaci i prijatelji upoznali sa  osobama koje su za 50-100-150 evra prodali svoje lične dokumente samim tim počinili krivično delo, kako oni što su prodali, tako i oni koji su otkupili ista, a najgore od svega za tričavih 50 evra su prodali svoju dušu đavolu.

- Ovim putem stavljamo svima doznanja da znamo gde vam se nalazi „otkupna stanica“ u naselju Potrlica u Pljevljima, kao i vršioce tih dela sa čim će javnost biti upoznata blagovremeno kao i sa spiskom onih koji su dali svoj lični dokument za 50 eura i tako postali jeftiniji od ovce! – saopštio je Lekić.

On je poručio sugrađanima, koji se dvoume da prodaju svoja dokumenta, kako kaže, ovoj sekti zvanoj DPS, da razmisle još jednom da li žele da se njihova imena nađu na listi onih koji su prodali obraz, veru, potomke i budućnost svoje dece za 50 evra.

- Da li želite da dovedete sebe da tim delom stavite pečat da ste ništa roba i da je ovca skuplja od Vas? Ne dozvolite da padnete pod ucenama i pritiscima i iskoristite svoje građansko pravo i izađite na izbore 30. avgusta i glasajte svoju slobodu! Sačuvajte Vaš obraz i Vašu čast! Ne dozvolite da Vas se pokoljenja stide i kače na stub srama! - poručio je Lekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije