DETALjI HAPŠENjA SRPKINjE: Jasna (37) upletena u prostituciju i seks skandal u bolnici Dobrota, osuđenik se slikao sa obnaženim ženama

V. N.

01. 08. 2020. u 22:03

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА СРПКИЊЕ: Јасна (37) уплетена у проституцију и секс скандал у болници Доброта, осуђеник се сликао са обнаженим женама

Foto: Depositphotos

Državljanke Srbije koje su uhapšene zbog prostitucije izazvale su skandal u crnogorskoj Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota novembra prošle godine, objavile su podgoričke "Vijesti".

Tada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na "Fejsbuku" objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Državljanka Srbije Jasna B. (37) uhapšena je juče zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije.

Uhapšena je pošto je u Kolašinu privedena Milica S., takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Jasna B. ugovarala "pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala".

Javnost ranije nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile "gošće" osuđenika, što je potvrdila policija.

Po policijskom saopštenju, Milica S. je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom Jasna B. bavi prostitucijom, uglavnom u Podgorici i Kolašinu, za šta joj je Jasna B. davala polovinu dogovorenog novca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kažu

01.08.2020. 22:50

Otkrilo se da je otac od Borisa Miloševića iako Srbin iz Šibenika ratovao za ZENGE!!! Na hrvatskoj NovaTV rekoše da je Prljavo Kazalište sa svojim koncertima finansiralo izradu bespilotnih letelica sa kojim su nadgledali i mapirali srpske položaje za Oluju!