DETALJI HAPŠENJA SRPKINJE: Jasna (37) upletena u prostituciju i seks skandal u bolnici Dobrota, osuđenik se slikao sa obnaženim ženama

V. N.

01. 08. 2020. u 22:03

Državljanke Srbije koje su uhapšene zbog prostitucije izazvale su skandal u crnogorskoj Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota novembra prošle godine, objavile su podgoričke "Vijesti".

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА СРПКИЊЕ: Јасна (37) уплетена у проституцију и секс скандал у болници Доброта, осуђеник се сликао са обнаженим женама

Foto: Depositphotos

Tada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na "Fejsbuku" objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Državljanka Srbije Jasna B. (37) uhapšena je juče zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije.

Uhapšena je pošto je u Kolašinu privedena Milica S., takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Jasna B. ugovarala "pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala".

Javnost ranije nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile "gošće" osuđenika, što je potvrdila policija.

Po policijskom saopštenju, Milica S. je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom Jasna B. bavi prostitucijom, uglavnom u Podgorici i Kolašinu, za šta joj je Jasna B. davala polovinu dogovorenog novca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja