OPLJAČKALI KIOSK, ZAKLJUČALI RADNICU: Kada je policija pretresla stan u Podgorici, odmah ih je uhapsila (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

17. 04. 2024. u 19:55

ZBOG sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo u sticaju sa krivičnim delom protivpravno lišenje slobode i krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija uhapšen je M.P., a N.K. zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

ОПЉАЧКАЛИ КИОСК, ЗАКЉУЧАЛИ РАДНИЦУ: Када је полиција претресла стан у Подгорици, одмах их је ухапсила (ФОТО)

Uprava policije

- Oni su, kako se sumnja, 9. marta oko 6.20 sati prišli zaposlenoj u jednom kiosku, koju su uz pretnju pištoljem naterali da uđe u taj objekat, nakon čega su iz istog otuđili oko 400 evra, četiri mobilna telefona, risiver i veću količinu cigareta i drugih proizvoda u vrednosti od oko 4.500 evra. Nakon toga osumnjičeni su radnicu zaključali u kiosk i udaljili se - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.P., a u kojoj živi i N.K. Tom prilikom pronađena je i oduzeta automatska puška, 157 komada municije različite vrste i kalibra, sedam štapina dinamita, sporogoreći štapin, pištolj „CZ“ kalibra 7,62 mm i tri okvira za pištolj nepoznate marke, kao i metalni boks.

Oduzeto oružje i ostali predmeti biće predmet veštačenja, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)