ESKOBAR ZABRINUT ZBOG ULASKA SRPSKIH STRANAKA U VLADU CRNE GORE Mandić mu očitao lekciju: Nije lepo mešati se

V.K.

12. 03. 2024. u 20:16

Predsednik Skupštine Andrija Mandić odgovorio je dpecijalnom izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijelu Eskobaru koji je rekao da su SAD zabrinute ako lideri bivšeg DF-a uđu u rekonstruisanu Vladu. 

ЕСКОБАР ЗАБРИНУТ ЗБОГ УЛАСКА СРПСКИХ СТРАНАКА У ВЛАДУ ЦРНЕ ГОРЕ Мандић му очитао лекцију: Није лепо мешати се

Foto: df

- Ovde je dobrodošao svako ko želi dobra ovoj zemlji, da ova država funkcioniše kao druge demokratske zemlje, a to podrazumeva i neka pravila. Jedno od pravila je da nije lepo mešati se u unutrašnje stvari neke države. Može da se čuje i ovaj i onaj stav, mi vrednujemo sve to što saopštava Eskobar, ali Crna Gora ne želi da postane jedna od saveznih država SAD-a, nego želi da postane članica EU - rekao je Mandić u Skupštini Crne Gore.

Dodao je da svi oni koji su potpisali koalicini sporazum se pridržavaju "svega onoga što je predviđeno koalicionim ugovorom".

- Vraćanjem nekih tema unazad, kao što sam danas primetio u izjavi Gabrijela Eskobara, mislim da su više u funkciji destabilizovanja prilika u Crnoj Gori, nego očuvanja mira, stabilnosti, evropskog puta, rekao je Mandić, podsetivši da su svi partneri iz Brisela saopštili da je ovaj parlament uradio sjajan posao.
 
- Vlada funkcioniše i oni isporučuju rezultate. I to mnogo bolje. Ta Valda i parlamentarna većina su uradila više nego što su to uradili neki koji su imali velike hvalospeve od gospodina Eskobara i od strane nekih koji su sa strane dolazili i pokušavali da urede odnose u samoj Crnoj Gori - rekao je Mandić.
 

 

BONUS VIDEO: HAOS NA CETINjU - Crnogorski nacionalisti protestuju ispred parlamenta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!