OSUMNJIČEN ZA VIŠE KRIVIČNIH DELA: Telefonom saopštavao o postavljenim bombama, pretio i šefu policije

B. DABIĆ

17. 11. 2023. u 14:52

POLICIJSKI službenici su 7. novembra na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica uhapsili P. M. (46) za kojim je bila raspisana potraga od strane Odeljenja bezbednosti Bar u maju 2023. godine, zbog sumnje da je izvršio šest krivičnih dela izazivanje panike i nereda, dok je zbog istog krivičnog dela protiv njega podneta još jedna krivična prijava 7. novembra.

ОСУМЊИЧЕН ЗА ВИШЕ КРИВИЧНИХ ДЕЛА: Телефоном саопштавао о постављеним бомбама, претио и шефу полиције

Foto B.D.

- P.M. je, kako se sumnja, ova krivična dela izvršio tako što je u šest navrata, u razmaku od više meseci, zvao AD „Luka Bar“, centralu LjE „Radio Bar“, tri hotela i Opštu Bolnicu Bar. Njima je saopštavao da su na određenim lokacijama u Crnoj Gori postavljene eksplozivne naprave koje će biti aktivirane - saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, protiv P.M. je 9. novembra policija podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

- On je sa svog naloga na jednoj društvenoj mreži, bivšem načelniku Centra bezbjednosti Bar, na njegov korisnički profil poslao glasovne poruke preteće sadržine. P.M. je lišen slobode - saopštili su iz Uprave policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)