POSLE BRUTALNOG PREBIJANJA U ANDRIJEVICI: Berancu pritvor do 30 dana

Марија Стевановић
Marija Stevanović

11. 11. 2023. u 13:09

SUDIJA za istrage Osnovnog suda u Beranama odredio je pritvor od 30 dana P G. iz Berana, koji je osumnjičen da je naneo teške telesne povrede sugrađaninu S. Đ. zbog kojih se leči u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

ПОСЛЕ БРУТАЛНОГ ПРЕБИЈАЊА У АНДРИЈЕВИЦИ: Беранцу притвор до 30 дана

Foto: M.S.

P. G. se sumnjiči da je 4. novembra 2023. godine, oko 02.30 sati, na proširenju u blizini restorana „Most“ u Andrijevici, teško povredio S., Đ. usled čega mu je život doveden u opasnost.

- Kako se sumnja, on ga je više puta pesnicama udarao u glavu, on je pao i glavom udario u asfalt i zadobio teške telesne povrede - kontuziju mozga, više fraktura zuba u gornjoj i donjoj vilici, naprsnuća lobanje, manje rane u potiljačnom delu glave i više hematoma u predelu obe nadlaktice - saopšteno je iz Osnovnog suda.

P. G. je određen pritvor zbog opasnost od bekstva, jer se skrivao do 8. novemra, ali i postojanja opasnosti od mogućeg uticaja na iskaze svedoka koji treba da budu saslušani.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)